Ce vrea să ascundă Udrea?; unde e student Florin Piersic?; ce avertizează...

Ce vrea să ascundă Udrea?; unde e student Florin Piersic?; ce avertizează Geoge Soros?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2007000003">
Un document publicat pe site-ul Ministerului Dezvoltării şi Turismului propune includerea contractelor de achiziţii pe bani publici elena udrea si umbra pla secret de stat, asta în tim ce Elena Udrea pune mâna pe 1 miliard de euro pentru construirea a 25.000 de case la ţară, anunţă Jurnalul Naţional.
Actorul Florin Piersic s-a înscris miercuri, în anul întâi la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi, el completând formularul de înscriere la Decanatul facultăţii, transmite  Mediafax.
Un hacker român a reuşit să fure datele de pe cardurile a peste 95.000 de coreeni, pe care le-a vândut apoi unor hoţi care le-au folosit pentru a clona cardurile, provocând o pagubă de aproape jumătate de milion de euro, relatează cotidianul JoongAng.
George Soros revine cu o un nou avertisment susţinând că lumea financiară este pe o pistă greşită şi că putem avea în această situaţie o nouă criză economică chiar mai mare decat criza creditelor, scrie Hotnews.
O britanică este plătită cu peste 2.000 de lire sterline pentru a devora porţii uriaşe de mâncare, în vederea satisfacerii unor fantezii sexuale, relatează thesun.co.uk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.