Pedalarea de primăvară GALERIE FOTO

Pedalarea de primăvară GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1710913592">

Bicicliştii au făcut, astăzi, din nou legea pe străzile Timişoarei. Chiar dacă la primele ore ale dimineţii ploua mărunt, fanii mersului pe biciclisti 12două roţi au venit cu  mic cu mare pe platforma Timco, la chemarea celor de la „Verde pentru biciclete”. Miilor de biciclete li s-au mai adăugat încă 200 nou-nouţe împărţite de patronat angajaţilor din grupul de firme Bega. Florin Chilian a înlocuit chitara cu ghidonul bicicletei şi a mărşăluit alături de cei peste o mie de biciclişti timişoreni. Înarmaţi cu baloane şi fluiere, aceştia au dat o tură de oraş pe traseul devenit clasic – Circumvalaţiunii – Catedrală – Liviu Rebreanu – Calea Şagului – Gara de Nord – Circumvalaţiunii. 

Florin Chilian a semnat petiţia prin care bicicliştii cer municipalităţii amenajarea mai multor piste speciale pentru vehiculele pe două roţi. Pe scurt, a fost „Pedalarea de primăvară”, ediţia 2010.

 

biciclisti 15

 

 

 

 

 

 

biciclist 2

 

 

florin chilian 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.