IRAF se pregăteşte pentru a patra ediţie

IRAF se pregăteşte pentru a patra ediţie

1
DISTRIBUIȚI

International Romani Art Festival (IRAF) se pregăteşte pentru cea de a patra ediţie care se va desfăşura în perioada 22 – 25 iulie. Balkan Beat Box - IRAFArtişti din 11 ţări şi din domenii diferite,  muzică, teatru, film, fotografie, carte, meştesug, circ modern, vor aduce propria viziune asupra culturii ţigăneşti. „Ca în fiecare an, Asociaţia Culturală TURN  pune la bătaie un line-up muzical pe toate gusturile, începând de la tradiţie şi terminând  cu ultimele experimente muzicale din lumea întreagă, mulţi dintre artişti aflându –se în România pentru prima dată”, a declarat preşedintele Asociaţiei TURN, Adrian Voichiţescu, organizatorul IRAF. Printre trupele care şi-au confirmat deja prezenţa se numără Balkan Beat Box. Paco Pena Flamenco Company revin pe scena IRAF cu un spectacol care a arătat publicului adevăratul spirit flamenco exploatat până la extremele sale teatrale. Cea de a patra ediţie  IRAF  începe cu Swing Manoche Project, iar cu Worldy Savages din Canada, vom experiementa  un nou concept, cel  de “inteligenţă transalantică”, pe ritmuri de gypsy punk. Vor mai urca pe scenă Langa – cel mai popular grup gypsy din Slovenia, Nadara, o trupă cu parfum de orient şi occident, Kanizsa Csillagai care se trag din neamul romilor beás din Ungaria şi Ludy Dobri împreună cu care descoperim  soundul autentic  al Ucrainei.


Nopţile vor fi întreţinute de Dj K-lu şi DJ Gypsy Viking din Canada. Cele 4 zile de festival  vă mai aduc: specatcol de dans, reprezentaţii  de teatru, proiecţii de film, târg al meştesugarilor romi, carte, o şcoală de vară, acţiuni pentru copii, acţiuni pentru persoanle private de libertate, workshopuri. 

Informaţiile complete despre line-up, program, bilete, cazare şi reguli de acces în festival  pot fi găsite pe www.iraf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.