Luptătorul de K1 Florin Ilie, reţinut după ce conducea un Audi dat...

Luptătorul de K1 Florin Ilie, reţinut după ce conducea un Audi dat în urmărire după ce a spart un filtru al Poliţiei de Frontieră UPDATE1 Ilie, dus la audieri la Oraviţa

2
DISTRIBUIȚI

Luptătorul de K1 Florin Ilie a fost reţinut, în această dimineaţă, de agenţii de la  Rutieră din Timişoara, după ce maşina în care se florin ilie pafla, un Audi Q7, a fost dat în urmărire generală de Poliţia de Frontieră din Caraş Severin. Vehiculul a fost lovit de un glonţ în aripa din stânga spate în urma unui incident petrecut , la ora 5,50, pe raza localităţii Naidăş din Caraş Severin. În timp ce verificau patru maşini oprite la filtru, poliţiştii de la Frontieră au observat că se îndreaptă spre ei în viteză un BMW de culoare neagră, înmatriculată în Italia. Deşi i s-a făcut semn să oprească, şoferul a încercat să forţeze barajul. Un agent a aruncat pe şosea dispozitivul antipneu, moment în care a fost afost acroşat de vehicul. Poliţiştii au tras nu mai puţin de şapte focuri de armă.


În timpul incidentului, una dintre maşinile din coloană, un Audi Q7 a ieşit din rând încercând să părăsească zona. Oamenii legii au tras şi după această maşină, dar şoferul a reuşit să dispară. BMW-ul a fost oprit şi s-a stabilit că era condus de un timişorean – Adrian Ghiju, de 26 ani. În maşină au fost descoperite peste 1500 de pachetede ţigări netimbrate. Poliţistul lovit de BMW a fost transportat la spital După ce au dat Audi -ul în urmărire generală, audi ilievehiculul a fost depistat pe podul din Calea Şagului din Timişoara. Şoferul, lupătorul de K1 Florin Ilie, a fost reţinut  şi dus la sediul Poliţiei rutiere, de unde va fi preluat de un echipaj al Poliţiei de Frontieră din Caraş Severin.

UPDATE 1 Luptărorul de K1 Florin Ilie a plecat sub escorta mascaţilor de la Poliţia de Frontieră Caraş Severin la volanul Audi-ului Q7, refuzând să facă orice fel de declaraţii. De asemenea, a fost dus la Oravişa şi un alt bărbat, pasager în maşină, în momentul în care vehiculul a fost oprit pe podul din Calea Şagului. Cei doi urmează să fie audiaţi. Investigaţiile sunt în plină desfăşurare la Oraviţa.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.