Carnagiu provocat pe şoseaua Timişoara – Moraviţa de un traficant de ţigări

Carnagiu provocat pe şoseaua Timişoara – Moraviţa de un traficant de ţigări

1
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulaţie a fost provocat în această seară, în jurul orei 21, de un traficant de ţigări care conducea un Volkswagen, accident tigari 2 paccident tigari 4 pcu numărul de înmatriculare BV 13 KOS, pe şoseaua care leagă Stamora Moraviţa de Timişoara. La doar câţiva kilometri de intrarea în localitatea Şag, şoferul a pierdut controlul maşinii cu care venea dinspre graniţa cu Serbia şi a intrat pe contrasens. izbind violent un Volkswagen Passat care circula regulamentar. Passat-ul a fost aruncat pe câmp, şoferul decedând la scurt timp. Fiul acestuia a scăpat cu viaţă, fiind transportat la spital. De asemenea, cei doi bărbaţi din maşina care a provocat accident tigari 1 pnenorocirea au fost duşi la spital, unul fiind în comă, iar celplalt fiind la această oră supus unei intervenţii chirurgicale. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că maşina care a intrat pe contrasens era plină cu cartuşe de ţigări Capital, provenite din magazinele duty-free. În urma impactului violent, vehiculul a rămas şi fără masca din spate, care masca o ascunzătoare pentru ţigările de contrabandă.


Cartuşele de ţigări s-au împrăştiat pe şosea, fiind adunate de poliţişti. Traficul pe DN 59 a fost blocat mai bine de o oră şi jumătate, pe ambele sensuri creându-se cozi de câţiva kilometri. Poliţiştii încearcă să stabilească identitatea celor din maşina plină cu ţigări de contrabandă, până acum fiind găsit doar buletinul unuia dintre bărbaţi, care are domiciliul în Arad. Nu a fost găsit nici un paşaport, semn că ţigările fără timbru au fost luate din unul din depozitele clandestine aflate în apropierea graniţei cu Serbia. Rutieriştii au stabilit că incidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei , deşi ploua. Dacă va scăpa cu viaţă, şoferul vinovat va răspunde şi pentru uciderea bărbatuluii din cealaltă maşină, cât şi pentru tutunul de contrabandă. 

Acesta este cel de-al doilea incident rutier din această săptămână în care este implicată o maşină care cară ţigări fără timbru. În noaptea de marţi spre miercuri, la intrarea în localitatea Cărpiniş, şoferul unui BMW  a scăpat nevătămat după ce s-a dat peste cap cu maşina de trei ori şi a ajuns în şanţ, încercând să scape de poliţiştii de la „Crimă Organizată„. În aceiaşi urmărire, la Beregsău Mare, un Logan s-a izbit de un cap de pod, doi poliţişti de la „Crimă Organizată” fiind răniţi.

1 COMENTARIU

 1. Potrivit DEX online:
  „CARNÁJ, carnaje, s.n. (Franțuzism) Ucidere în masă; măcel, masacru. – Din fr. carnage.
  „CARNÁJ s. v. masacru, măcel.
  carnáj s. n., pl. carnáje
  CARNÁJ ~e n. livr. Omor în masă al unor persoane lipsite de apărare; măcel; masacru. /<fr. carnage
  CARNÁJ s.n. (Liv.) Ucidere în masă; măcel, masacru. [Var. carnagiu s.n. / cf. fr. carnage, it. carnaggio].
  CARNÁJ s. n. măcel, masacru. (< fr. carnage)"…

  … sa vedem daca te tine sa lasi comentarul asta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.