Marian Iancu: „Mă doare-n pu..ă la ce duşmani am eu în Timişoara”...

Marian Iancu: „Mă doare-n pu..ă la ce duşmani am eu în Timişoara” Ascultă ÎNREGISTRAREA AUDIO NECENZURATĂ

0
DISTRIBUIȚI

Declaraţie şoc despre Timişoara a lui Marian Iancu făcută celor de la  televiziunea TVT 89  ” Duşmanii cei mai dificili sunt cei de pe marian iancu fc poli pplan local. Cei mai periculoşi şi cei mai dificili. Au distrus echipa o dată şi vor să o mai distrugă încă o dată. Să scrieţi exact aşa – mă doare-n pulă de ele (CFR Cluj şi Unirea Urziceni,n.a). Aşa să scrieţi.În puţă, dacă nu puteţi scrie altfel. În puţulică,  la ce duşmani am eu pe plan local în Timişoara, la ce duşmani are clubul pe plan local. Vor să distrugă clubul. Ce pot să-mi facă mie? Să-mi ia caii de la bicicletă?”.  Patronului FC Timişoara nu-i pasă că echipa ar putea avea o evoluţie slabă „foarte bine. Asta e hotărârea care a luat-o puterea din Timişoara şi atunci nu am ce face. Eu nu pot să mă bat cu ei pentru că nu am puterea lor. Eu sunt la Bucureşti. Eu doar am investit şi am investit prost”.

Nervozitatea lui Marian Iancu a crescut după ce Consiliul Judeţean Timiş a decis să micşoreze suma acordată echipei alb-violete, iar Direcţia Generală a Finanţelor Publice Timiş a pus sechestru pe un cont de un milion de euro al clubului pentru datorii mai vechi.

La final, extrem de sincer, Marian Iancu susţine că „voi o să rămâneţi fără fotbal, aşa cum aţi mai rămas.


Noi la Bucureşti avem fotbal” şi ameninţă că va prezenta documente din care reiese cine sunt reprezentanţii autorităţilor locale care au primit bani de la club în epoca Zambon.

ASCULTĂ ÎNREGISTRAREA COMPLETĂ ŞI NECENZURATĂ A DISCUŢIEI LUI MARIAN IANCU CU REPORTERUL DE LA TVT ’89 
Asculta mai multe audio Sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.