Cum ajută Protecţia Cumpărătorului băncile?; care e ultima metodă anticriză?; ce s-a...

Cum ajută Protecţia Cumpărătorului băncile?; care e ultima metodă anticriză?; ce s-a interzis noaptea?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1822526582">

ANPC permite băncilor să majoreze marjele fixe aplicate la creditele cu dobânzi variabile în derulare odată cu trecerea la referinţa bancaEURIBOR/ROBOR/LIBOR, astfel încât să-şi poată menţină actualele rate, dar nu este de acord cu nicio compensaţie la eliminarea comisioanelor nepermise de lege, scrie Capital.ro.

România a avut în luna iunie cea mai mare creştere a volumului lucrărilor de construcţii din Uniunea Europeană, de 16,5% comparativ cu luna anterioară, în vreme ce la nivelul Uniunii Europene avansul a fost de 3,5%, potrivit datelor biroului de statistică al Uniunii Europene, Eurostat.

Mulţi dintre românii care au o asigurare de viaţă renunţă la aceasta din cauza crizei, chiar dacă riscă penalizări pe care companiile le aplică pentru „nerespectarea contractelor”, conform Gândul.

Moscova a interzis vânzarea de vodcă şi coniac, între orele 10 seara şi 10 dimineaţa într-o incercare de a reduce alcoolismul, una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă Rusia, transmite AFP.

Tinerilor ar trebui să li se permită pe viitor să-şi schimbe numele pentru a putea scapa de fotografii şi alte lucruri compromiţătoare pe care le-au lasat pe diverse reţele de socializare, e de părere şeful Google, Eric Schmidt, citat de The Telegraph.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.