MUUUU…

MUUUU…

0
DISTRIBUIȚI

Ghici cine vine la cină? Scandalul major al săptămânii care a trecut a fost pe bază de coadă. La plata taxelor datorate statului român ajofm timis depunere declaratii03 pde către cei neînregimentaţi în sistemul bugetar, al multinaţionalelor sau a celor care, până nu demult, erau denumiţi cu nedisimulată scârbă privatizaţi.


Pentru că până şi Dan Bitman, până de curând înregimentat şi la stat şi la privat, a avut o reacţie acidă, eu vă propun o abordare „culinară” a scandalului. Şi pentru că vorbim de bani mai puţini, din ce a mai rămas după scandalul cu 25% din ce şi aşa era jenant de puţin, vă voi recomanda câteva reţete din ingrediente nu prea scumpe, dar foarte gustoase.

Aşadar, reţetele recomandate celor care-şi câştigă existenţa „găozind” şi care s-au trezit cu veniturile făcute terci – ciorbă din coadă de vacă cu castane, tocană de coadă de vacă în stil roman, cunoscută şi „coda alla vaccinara”, precum şi zacuscă din coadă de bou. Aici găsiţi cum se prepară. Poftă mare! La coadă. Mulţumim. Şi la masă nu vorbim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.