Grebla dulce mult aduce

Grebla dulce mult aduce

3
DISTRIBUIȚI

robu grebla jpeg

„Liberalismul are în centrul său individul”, ” libertatea este valoarea cea mai de preț a oricărui individ” și, ultima pe lista , cu voia dumneavoastră(sic), „respectul pentru diversitate, pentru pluralitatea opiniilor, este un alt fundament al liberalismului”.


Joi și mai apoi vineri, o serie de „indivizi liberali” s-au ales si mai apoi au sărbătorit lucruri care au de a face cu bunul mers al partidului. Senatorul Ehegartner a servit joi o porție de fundament liberal, prin aprecierea șefului său: „domnului Ehegartner i-ar fi stat mai bine în competiţie decât să adopte un ton de frustrare”. Dacă frustrarea e o suma de opinii personale și cineva din exterior nu are „eleganța politică” de a le respecta, atunci, aici, vorbim de o grosolană încălcare a principiilor liberale.Vineri, în schimb, sărbătorirea a 138 de ani de la nașterea partidului i-a găsit pe indivizii,  dar mai ales pe individele liberale, într-o superbă pluralitate de opinii si sentimente.Pentru răuvoitorii și gurile rele, care vorbesc fără sa-și asume despre lipsa principiilor din partid, avem aici dovada că lucrurile nu stau chiar așa. Emotionant melanjul dintre hipstereala tinereții și hipiotismul senectuții. Frustraților de serviciu sau închipuiți le recomandăm o greblă fină pentru un periaj de calitate.

3 COMENTARII

  1. De la frustrarea nuanțatei senectuți, fin periate în joia tineretului… la udeala ( interioară și exterioară ) pe ritm demențial de kalashnikov într-o vineri torențială… o zi cât un secol de balcanism…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.