Trei poliţişti de la „Crimă Organizată”, arestaţi după ce ar fi bătut...

Trei poliţişti de la „Crimă Organizată”, arestaţi după ce ar fi bătut un anchetator sub acoperire

4
DISTRIBUIȚI

catuse

Trei poliţişti de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO), acuzaţi de lipsire de libertate şi violenţe împotriva unui anchetator sub acoperire, au fost arestaţi după ce au fost audiaţi de procurorii instanţei supreme, informează surse judiciare, citate de Mediafax. Conform acestora, anchetatorul, de la BCCO Constanţa ar fi încercat să realizeze un flagrant şi le-ar fi spus celor trei că este traficant de droguri.


Pentru a fi şi mai convingător, el ar fi vrut să le dea mită, după care poliţiştii l-ar fi sechestrat şi agresat, au mai spus aceleaşi surse, potrivit cărora, la finalul flagrantului eşuat, anchetatorul şi-ar fi dezvăluit identitatea. Cei trei poliţişti – Bogdan Mircea Teodorescu, Dragoş Emil Petcu şi Vlad Ştefan Zaharia – au fost audiaţi de procurorii Parchetului general, care au propus arestarea preventivă a lor.

Curtea de Apel Bucureşti a admis astăzi propunerea procurorilor, astfel că poliţiştii au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Decizia instanţei poate fi atacată la instanţa supremă.

4 COMENTARII

  1. Toata lumea are o opinie cand de fapt nu au habar.avand in vedere ca sunteti atat de des pe internet de a avea timp sa scrieti comentarii deseori stupide cu un limbaj agresiv si needucat,cautati realizarile bcco constanta la capitolul droguri.am avut privilegiul sa ii cunosc pe cei tre servitori al statului.nu stiu ce sa intamplat in camera de hotel,la fel cum nu stiti voi,deci nu ii pot apara,sper ca justitia sa isi faca cursul si ca adevarul sa iasa la iveala,orIcare ar acest adevar.ceea ce pot spune este ca as vrea sa am integritatea si corectitudinea celor trei ofiteri,asa cum i-am cunoscut eu.nu vreu sa ii descriu ca sfinti eroi sau martiri,dar va asigur ca am avut dovada de umanitate,corectitudine si DRAGOSTE DE TARA.voi delincventilor,nu ii puteti cunoaste pentru ca unul dintre ofiteri la 14 ani deja servea patria iar un altul la 18 ani era deja in academie,20 de ani de carira fara nici un denunt de maltratare della sutele de infractori arestati,unica plangere vine de la un procuror DNA,cel putin suspect….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.