Madonna a ținut un mega-concert gratuit pe plaja din Copacabana, cu 1,6...

Madonna a ținut un mega-concert gratuit pe plaja din Copacabana, cu 1,6 milioane de spectatori (video)

0
DISTRIBUIȚI

Peste un milion și jumătate de oameni s-au înghesuit sâmbătă pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un concert gratuit al Madonnei, sfidând temperaturile ridicate pentru a asista la finalul turneului său mondial „Celebration”, transmite Reuters.

Nisipul și bulevardul de pe malul oceanului din jurul celebrei plaje din Rio de Janeiro și mai multe străzi adiacente au fost ocupate de o mare mulțime de oameni, estimată de municipalitate la 1,6 milioane de persoane.

Mulți erau acolo de ore sau chiar zile întregi pentru a obține un loc bun, în timp ce fanii mai bogați au ancorat zeci de bărci în apropierea plajei. Alți spectatori s-au înghesuit în apartamentele din clădirile aflate aproape de plajă

Pompierii au stropit cu apă înainte de concert, când temperaturile depășeau 30 de grade Celsius, pentru a răcori fanii adunați lângă scena reginei pop, iar apa potabilă a fost distribuită gratuit. Temperatura fost în jur de 27 de grade Celsius în timpul spectacolului, chiar dacă soarele apusese demult.

Madonna, în vârstă de 65 de ani, a interpretat melodii precum „Like a Prayer”, „Vogue” și „Express Yourself” timp de peste două ore, începând cu ora locală 22:45, încheind astfel turneul „greatest hits” început la sfârșitul anului trecut.

„Rio, iată-ne aici, în cel mai frumos loc din lume, cu oceanul, cu munții, cu Iisus”, a spus Madonna mulțimii, referindu-se la uriașa statuie din vârful muntelui din oraș.

La spectacol au participat artiștii pop brazilieni Anitta și Pabllo Vittar, precum și muzicieni mai tineri din școlile de samba.

Peste 3.000 de polițiști au fost desfășurați în jurul zonei de concert, unde Rolling Stones și Rod Stewart au atras și ei, în trecut, mulțimi de peste un milion de oameni.

Autoritățile braziliene și-au sporit măsurile de precauție cu privire la problemele de sănătate cauzate de căldură, după ce un tânăr fan brazilian a murit anul trecut la un concert al lui Taylor Swift din cauza epuizării cauzate de caniculă.

Autoritățile statale și ale orașului Rio au spus că au cheltuit 20 de milioane de reali (3,9 milioane de dolari) pentru concert, iar restul a fost acoperit de sponsori privați.

Autoritățile estimează că acest concert ar putea aduce aproximativ 300 de milioane de reali în economia orașului Rio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.