„Suma de 1000 de euro este foarte, foarte mică pentru infracţiunea de...

„Suma de 1000 de euro este foarte, foarte mică pentru infracţiunea de trafic de influenţă”. UPDATE 1 Beniamin Ursu rămâne în arest

1
DISTRIBUIȚI

Consilierul local Beniamin Ursu, exclus din PD-L după ce a fost arestat pentru trafic de influenţă după ce a fost prins în flagrant beniamin ursu 1 pprimind 1000 de euro pentru a rezolva autorizaţia pentru o clădire construită ilegal în Timişoara, a cerut, astăzi, judecătorilor Curţii de Apel Timişoara revocarea mandatului de arestare. „Suma de 1000 de euro este foarte, foarte mică pentru infracţiunea de trafic de influenţă. Nu cred că ar stârni o teamă societăţii dacă ar pus în libertate , având în vedere această sumă”, a încercat avocatul lui Ursu să convingă instanţa în susţinerea recursului împotriva deciziei tribunalului de prelungire a mandatului de arestare cu încă 30 de zile.


Toată pledoaria lui Beniamin Ursu a fost centrată pe activitatea sa de pastor penticostal, încercând să dovedească faptul că nu este un pericol social. „Am făcut o biserică, o şcoală şi lucrez din 1992 împreună cu soţia mea la un ONG care a făcut multe acţiuni umanitare. Vreau să-mi continui activitatea în cadrul şcolii şi bisericii. Mult popor credincios se roagă în biserici acum pentru dumneavoastră pentru că ştiu că de dumneavoastră depinde eliberarea mea”. La ieşirea din sala de judecată, Beniamin Ursu a refuzat să comenteze darea afară din PD-L. Rămâi aici pentru a afla decizia instanţei.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timişoara a respins recursul lui Ursu, acesta urmând să rămână 30 de zile în arest.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.