Cât au costat inundaţiile?; care e ultima ameninţare a lui Boc?; ce...

Cât au costat inundaţiile?; care e ultima ameninţare a lui Boc?; ce bacterie sperie lumea?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1534026443">

Pagubele produse de inundaţiile din acest an au fost calculate de Guvern la aproximativ 868-870 milioane euro au declarat surse inundatieoficiale, citate de Mediafax.

Dacă guvernul ar decide să taie cotele de contribuţii sociale, o parte din salariile primite în plic ar fi înregistrate la inspectoratele de muncă, crede Ionuţ Dumitru, şeful Consiliului Fiscal, conform Evz.

Guvernul urmează să promoveze o ordonanţă de urgenţă privind descentralizarea în învăţământ, în cazul în care Senatul nu va adopta forma finală a legii propusă de premierul Emil Boc, scrie Hotnews.

Gardienii Revoluţiei, armata ideologică a regimului iranian, sapă morminte pentru soldaţii americani, ca pregătire pentru un eventual război cu SUA din cauza programului nuclear al Teheranului, a declarat un fost oficial, citat de Daily Telegraph.

O bacterie rezistentă la aproape toate antibioticele riscă să se extindă în întreaga lume, după ce a ajuns din Africa de Sud la Londra, arată un studiu, notează Gândul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.