Când apar noile liste cu compensate?; cât mai cumpără românul?; unde e...

Când apar noile liste cu compensate?; cât mai cumpără românul?; unde e cel mai mare blocaj rutier?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-191625597">

Noile liste cu medicamente compensate vor intra în vigoare la 1 octombrie, şi nu pe 1 septembrie, cum s-a anunţat iniţial, în acest preturiinterval având loc o dezbatere publică pe această temă, conform Mediafax.

Consumul casnic de bunuri de larg consum a scăzut cu 4% în monedă naţională în primele şase luni ale acestui an, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, notează Sfin.ro.

Autoritatea de Reglementare în Energie vrea să introducă un sistem liniar de facturare a gazelor, prin care vom plăti aceeaşi sumă în fiecare lună, chiar dacă iarna consumăm mai mult, iar vara, mai puţin, scrie Adevărul.

Apple a lansat o reţea de socializare numita Ping, reţea integrată în iTunes care le va permite utilizatorilor magazinului de muzică al Apple să-şi facă liste de prieteni şi să facă playlist-uri cu preferinţele muzicale ale amicilor, scrie Hotnews.

Peste 10.000 de vehicule, in special camioane care transportă cărbuni, sunt blocate pe şoselele din nordul Chinei, existând pericolul ca unii sa scape din blocaj abia peste trei săptămâni, conform Sky News Australia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.