Câte medicamente contrafăcute înghit românii?, ce alarmează băncile?, cât are cea mai...

Câte medicamente contrafăcute înghit românii?, ce alarmează băncile?, cât are cea mai lungă pisică?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-124890736">

pastilaMedicamentele contrafăcute reprezintă circa 5-7% din piaţa de produse farmaceutice din România, adică o piaţă de peste 100 de milioane de euro anual,  a declarat Gabriel Turcu, preşedintele Asociaţiei Anti-Contrafaceri REACT România, citat de Gândul.

„Creşterea salariului minim ar putea descuraja angajările şi trebuie să fii foarte precaut dacă iei o astfel de decizie”, a spus Jeffrey Franks, şeful misiunii FMI în România, conform Jurnalului Naţional.

O decizie surprinzătoare a unei instanţe din România a pus pe jar mediul bancar – un tribunal a hotărât ca unui restanţier să îi fie acordată o perioadă de graţie la plata ratelor la creditm anunţă Incont.ro.

România se află pe locul 7 din 14 în rândul statelor considerate pregătite pentru aplicaţii web ale viitorului, precum televiziunea de înaltă definiţie prin internet, dar chiar dacă stăm bine la calitatea transmisiei de internet în bandă largă, numai locuitorii din marile oraşe au acces la aşa ceva, scrie Adevărul.

Stewie, o pisică americană de 5 ani, rasa Maine Coon, a bătut recordul mondial ca fiind cea mai lungă pisică domestică din toate timpurile – peste 1,5 metri, potrivit abcnews.go.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.