Ponta luptă şi pe Facebook împotriva guvernului Boc

Ponta luptă şi pe Facebook împotriva guvernului Boc

2
DISTRIBUIȚI

sigla motiunePreşedintele PSD, Victor Ponta, luptă, cel puţin la nivel de imagine, pe toate fronturile împotriva guvernului Boc.


Pe lângă atacurile din Parlament, de la emisiunile TV, Ponta nu neglijează nici bătălia în spaţiul virtual. De pe contul său, liderul social democrat a transmis un mesaj prin care  îi invită ” pe toti românii de pe Facebook care sunt de acord cu demersul nostru şi susţin moţiunea de cenzură să îşi schimbe fotografia de profil. Băsescu, Boc şi toţi ai lor trebuie să ştie că românii din ţară şi din străinătate s-au saturat de ineficienţa şi nesimţirea lor!”. Ponta propune ca până în ziua moţiunii noua fotografie de profil să fie o coasă tăiată de o dungă roşie.

2 COMENTARII

  1. Bunu’ meu (tata lu’ tata) mare vorba mi-o zis el mie: Mai aburici, pleaca ai nostri, vin ai vostri, noi nu stam in loc ca prostii.
    Acu’ ma uit io in jur si ce sa vad, ca geaba pleaca ai lui Bo(c)ulet ca vin aia a lu’ Victoras. Ia sa facem un exercitiu de imaginatie si sa vedem ce se intampla, la noi in giudet:
    Pai, Titus Bojin v-a ajunge presh la cejeteu. Brendu’ va ajunge vicepresh la cejeteu.
    Acu io vad doua solutii, fie Sipos ii vinde casuta de la Surduc lu’ Bojin pentru a se pastra bunele relatii intre PSD si PD minus L. Fie Brendu’ si Bojin cauta o alta locatie unde sa-si mai faca o casuta de vacanta, fiecare, dar impreuna togheter, forever. Acu o noua locatie n’ar fi o problema pentru stapanu’ apelor. Singura problema este ca nu avem Piata Endependentii, unde sa ne pupam cu totii, dupa aprobarea smenurilor din plenul cejeteului.
    Asa ca, chiar conteaza daca motiunea trece?

  2. De cateva ore am o dilema, ca tot in parlament cica va fi votata motiunea de cenzura, unde taman s-a votatara reducerea de TVA la 5% pentru produse de baza.
    Taman acu’ am aflat de la Pitzyponcu’ gastric ca acolo se voteaza dupa cum indica gestulul cezarian (a nu se confunda cu operatia) folosind degetu’ mare a liderului de grup. Cica daca este indreptat in jos, deputatii PD minus L voteaza impotriva, iar daca este indreptat in sus atunci voteaza pentru.
    Io o intrebare am: Oare ce fac parlamentarii PD minus L, daca din greseala lideru’ ridica degetu’ mijlociu in sus?
    Acu’ o fi marinelu’ bengos da’ cred ca si pentru el este prea mult sa satisfaca toti parlamentarii PD minus L, dupa perversiunile la care’l supune Nutzy zilnic. Chiar imi inchipuiesc cum parlamentarii o sa-si dea pantalonii si bugigai jos si cum s-ar face coada la el, ca fiecare sa fie satisfacut de el lider chiorico.
    Ar fi o dulce razbunare pentru ast bobor, supus la indelungi perversiuni politice de catre Dictachioru si acolitii lui. Oricum mult nu va mai dura pana o sa vedem si asta. Doar congresu’ PD minus L se apropie si este cam multi doritori de fonctii. Asa ca mai trebe rariti dintre ei. Oare Pitzyponcu’ Gastric mai are chilotii aia cu ardei rosii? Daca nu? Nu’i problema, ii aduce Don Chilotte altii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.