Pompier prins cu casa depozit pentru ţigări de contrabandă

Pompier prins cu casa depozit pentru ţigări de contrabandă

4
DISTRIBUIȚI

contrabanda stamora germana 1 p15.800 de pachete cu ţigări de contrabandă au fost descoperite, astăzi, într-un depozit ilegal aflat în locuinţa lui Jan Nicolae, de 29 de ani, din Stamora Germană, sergent major al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”.


Ieri seară, poliţiştii de frontieră de la biroul de combatere a infracţionalităţii transfrontaliere au obţinut informaţii că pompierul a transportat o cantitate importantă de ţigări de contrabandă la domiciliu. Au trecut la monitorizarea acestuia şi dimineaţă au solicitat un mandat de percheziţie. În baza documentului aprobat de Judecătoria Deta, poliţiştii au descins la locuinţa suspectului, dovedindu-se că informaţiile au fost corecte. Au descoperit peste 31 de baxuri cu ţigări de contrabandă –  12.400 pachete cu ţigări netimbrate marca „Bond”, de provenienţă Muntenegru, 2.400 pachete cu ţigări marca „Fast” fabricate în Serbia şi 1.000 pachete cu ţigări fără timbru marca „Partner” fabricate în Macedonia.  Valoarea tutunului confiscat este de aproape 16.000 de euro. Suspectul a fost reţinut pe 24 de ore, urmând să fie prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

4 COMENTARII

  1. @bubu
    Alo, bubu de la ce vine? De la bubulina? Stiam o bubulina care facea trotuaru’ in fata la Conti pe vremea lu’ tata Lae. I se spunea asa de la varsatu’ de vant care’i ciupise fata. Dupa un timp a disparut. Tu esti? M-as bucura de faptul ca existi si esti bine sanatoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.