Cum toci aiurea 1000 miliarde de lei?, cât de vechi e Voroneţul?,...

Cum toci aiurea 1000 miliarde de lei?, cât de vechi e Voroneţul?, câte SIM-uri intră într-un mobil?

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-674894247">

bani ppPrimarii din mediul rural au tocat inutil 1.000 miliarde de lei vechi, pe timp de criză, pentru că Agenţia pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit a schimbat regulile de finanţare europeană pe măsura 322 – axa III, după ce proiectele au fost depuse, scrie Jurnalul Naţional.

Cheltuielile cu asistenţa socială s-au cifrat la 51,6 miliarde lei, în primele trei trimestre din acest an, care reprezintă mai mult de o treime din cheltuielile totale efectuate în această perioadă, conform datelor publicate de Ministerul Finanţelor Publice şi citate de Evz.

Aşezământul monastic de la Voroneţ datează din perioada domniei lui Alexandru cel Bun, cel mai probabil din perioada 1400-1410, arată cercetările recente ale arheologilor suceveni, biserica actuală fiind construită în 1488 de Ştefan cel Mare peste temelia primei biserici distrusă de un incendiu, relatează Mediafax.

Culesul ciupercilor este o alternativă de venituri pentru a face faţă situaţiei actuale de criză economică, motiv pentru care sute de muncitori sezonieri români colindă pe sute e hectare de păduri de pin din Castilla-La Mancha în căutarea acestor ciuperci, foarte apreciate în bucătăria spaniolă, scrie ADN.

A apărut şi telefonul cu patru SIM-uri, care are şi o cameră foto de 12,1 megapixeli, invetat în Asia şi botezat OTECH F1, anunţă Incont.ro.

1 COMENTARIU

  1. Cate sim-uri intra intr-un mobil? Cate vrea muschii lu’ dom presedinte. Normal, daca dom presedinte vrea mai multe sim-uri sa poata sa vorbesca si cu Nutzy, si cu Ancutza si cu Roberta si cu … atuncea trebe mai multe linii sa nu se incurce.
    Acu’ e o vorba: „sa-ti inseli nevasta este o chestiune acceptabila, in schimb sa-ti inseli amanta este impardonabil”. A-ti insela amanta ar trebui sa fie pedepsita prin Codul Penal iar Preafericitu’ Daniel ar trebui sa dea o completare la cele zece porunci, ceva de genu’: Sa nu-ti inseli amanta.
    Asa si cu dictachioru’.
    Comparand pe brendu’ cu dictachioru’ am ajuns la concluzia ca brendu’ este de iertat cu a lui Chera Duduca fata de chioru base cu ale lui n la puterea n amante.
    Acu’ m-ar durea fix la 11 metri distanta, daca aceste persoane ar fi patricolere. Dar nu este. Aceste personaje este publice iar faptu’ ca urla testosteronu’ in ei ne afecteaza pe noi. Pai sa conduci o tara sau un judet dupa cum ai fost tratat de Chera Duduca cu o seara inainte, chiar ca este deranjant.
    Ca sa vezi, ce legatura este intre amantele dictachiorului si cate sim-uri intra intr-un telefon? Doar necesitatea de comunicare a poporului cu Base.
    Base, ne auzi? Ca noi te vedem tot mai rar si doar la televizor. Ne este dor de vremea cand ne pozam la mare cu tine. La mare cinste este in casa noastra poza lu’ aburici junior cu tine si poza noastra (aburici family) cu maimutza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.