Sistemul Telpark, atacat din toate părţile

Sistemul Telpark, atacat din toate părţile

2
DISTRIBUIȚI

Sistemul de parcare Telpark are tot mai mulţi inamici, numai astăzi, înregistrându-se două „şarje” împotriva acestuia. Primul atac a adp telparkvenit din partea consilierului liberal Ciprian Jicihici, care la ultimul plen al Consiliului Local Timişoara a cerut chiar desfiinţare ADP SA, care administrează şi locurile de parcare ale primăriei.


Jichici s-a artătat, astăzi, nemulţumit de faptul că subordonaţii directorului Liviu Barbu de la ADP şi-au permis să instaleze panouri pe mai multe străzi, pentru care nu există, încă, aprobare din partea consilierilor locali. Proiectul de HCL prin care se doreşte extinderea sistemului de taxă în zona stadionului „Dan Păltinişanu” va intra în dezbaterea consiliului local de abia săptămâna viitoare. De asemenea, consilierul democrat liberal Constantin Sandu a cerut, tot astăzi, înlocuirea sistemului Telpark cu o altă variantă de taxare a parcării, una dintre soluţii fiind restrângerea acestuia doar în zona centrală şi creşterea preţurilor.

2 COMENTARII

 1. io nu inteleg de ce nu se rupe odata pisica cu telpark-ul asata !
  1.publicat contractul de asociere si nominalizati asociatii, inclusiv precizate rudeniile cu cei din primarie .
  2.publicat bilanturile anuale inclusiv repartitia profitului pe asociati .
  cu siguranta ca dupa aia o sa aiba de lucru D.N.A.-ul cat cuprinde !
  salut si spor la treaba

 2. Pai de ce sa fie rupta pisica in doua? Tot soferu’ ar trebui sa stie ca doar 3% (pentru analfabeti, 3 lei dintr-o suta) se duc in crearea de locuri de parcare. Iar asta este informatia oficiala prezentata de don Barbone – mafiotu’ sef al adepeului – in plenu’ consiliului local, in legislatura trecuta la solicitarea unui consilier.
  Restu’ de 97% se duc o parte la szegedin, o parte la buzujebu’ lui don Barbone, iar o parte la limbistii din zona, care fac frumos pentru un leu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.