Palatul lui Bercea Mondial

Palatul lui Bercea Mondial

2
DISTRIBUIȚI

casa Bercea Mondial  2 pDacă treci prin Drăgăneşti Olt nu poţi să nu treci pe la casa-bloc a lui Bercea Mondial.


Colegul meu, fotoreporterul Constantin Duma, nu a ratat să treacă pe la acest „obiectiv turistic” pe care l-a surprins în toată splendoarea sa portocalie. Că doar naşului Băsescu trebuie să i se bucure ochiul şi poporul să ştie că dragostea de putere e fără număr. Plus că trebuia să se vadă clar cum e treaba cu îndemnul „Să trăiţi bine”.  Cât despre numele lipit pe toate zidurile, explicaţia e la fel de simplă. Să nu confunde fiscul locaţia cu a altor amărăşteni care trebuie controlaţi la avere.

2 COMENTARII

  1. Si la ce ia folosit? Case d’astea de neam prost e si la Timisoara, in zona Fabric. Geaba. Acu’ geaba ai casoi daca n’ai alte cele pe langa curte. Par egzamplu, o piscina, un teren de tenis, neste pauni, o caprioara, un helioport, eventual un helesteu cu lebede.
    Pai, conashilor fara cariocioport unde sa aterizeze halicopteru’ ciorcovatzului. O inghesuit si Bercea Mondialu’ ditamai casoiu’ pe doi metri patrati, fara caricioport, fara piscina, jacuzii si alte cele.
    Pai Brendu’ acolo la el, geaba are Cioca langa el. Aia e propritate publica. Asa ca, Brendu’ om gospodar sh’o construit un caricioport deghizat in teren de tenis. Ca doar nu era sa’l surprinda careva cand venea de la Cioca. Asa ca aterizeaza derect in curtea lui. Acu’ sh’o luat si cariciopter din banu’ contribuabililor, ca doar nu era sa scoata el banu’ sa rupa de la gura fameliei.
    Pentru intelegere, cariciopter = elicopter mai micutz, de doua locuri, putin mai mare decat ala din emisiune de la Mircea Badea. Daca’l cumperi din banii tai face cam 100.000 de ioroi, daca’l cumperi din bani publici face cam 400.000 de ioroi.

  2. De unde au analfabetii sume pe care un om care muncește cinstit nici nu le poate visa ?
    Complicii acestor interlopi în achiziția de averi imense ar trebui să stea la un loc ,cu psd-istul vâlcov ,fost pd-ist , cumva?
    Complicitatea mafiei este evidentă !
    Controlul averilor familiilor demnitarilor și ale tuturor e urgentă ,altfel băseștii ,videnii,pontiștii ,o să ne râdă în nas din merțanele lor !
    Lupta intre facțiuni ale securismului românesc este evidentă !
    De aia îi plătim gras și temeinic,mafioții merita , nu ?Chiar pe viață ,nu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.