Agenţii constatori, duşi „în orb” să prindă evazioniştii din Piaţa de Gros...

Agenţii constatori, duşi „în orb” să prindă evazioniştii din Piaţa de Gros UPDATE 1 Rezultatele operaţiunii

2
DISTRIBUIȚI

Sute de poliţişti, comisari de Gardă Financiară, inspectori de la OPC, Direcţia de Sănătate Publică, ITM şi pompieri s-au trezit, azi razie piata gross 2 pdimineaţă, la 5,30, că sunt debarcaţi la Piaţa de Gros, ca să-i verifice pe angrosiştii de legume şi fructe. Au fost chemaţi la acţiune fără a li se spune unde merg şi de abia când au coborât din maşini şi autobuze li s-a spus din ce echipe fac parte, deşi bănuiau că vor ajunge la marginea judeţului. Manevra a avut succes pentru că în momentul apariţiei maşinilor „organelor” în piaţă se lucra din plin.

În timp ce jandarmii au blocat intrările şi ieşirile, fiecare stand a fost luat la purecat de agenţii constatatori. S-a verificat tot – de la actele pentru marfă până la riscul de incendii. Cei care n-au apucat să deschidă se plimbau pe post de cumpărători plictisiţi printre munţii de cutii cu roşii, portocale sau păstârnac. „E razie, ca la Bucureşti.


N-are rost să mai vii că ăştia se întind. S-a mutat sediul poliţiei în piaţă”, a razie piata gross 3 pdat semnalul o precupeaţă, care flutura-n mână un smoc de facturi. Asta în primele minute ale descinderii de proporţii pentru că după aceea brusc au căzut majoritatea reţelelor de telefonie mobilă.

Agitaţie mare a fost şi în parcarea pieţei administrată de municipalitate, unde limuzinele comercianţilor s-au transformat, brusc, în locuri de refugiu. La standurile închise s-a pus post fix de pază în aşteptarea chiriaşilor societăţii de pieţe. „Acte mai au. Dar cine ştie de când sunt. Aici, marfa e ca apa. Dacă nu i-ai prins când e plin de marfă degeaba. Pleacă fără acte mai departe şi nu rămâne nici o urmă”, a explicat unul dintre agenţii constatatori în timp ce mai nota nişte sute de kile de mere pe centralizator. Acţiunea este în plină desfăşurare. Rămâi pe PRESSALERT.ro ca să afli rezultatele raziei.

UPDATE 1 Poliţia Timiş a anunţat că în urma au fost date 134 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 300.000 lei. De asemenea, au fost confiscate 16.249 kg legume – fructe ( ciuperci, cartofi, mere, etc ), 4.000 ouă, 9.200 pui vii de o zi şi 466 articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.