Un arestat din „lotul 140 şpagă” vrea acasă ca să facă un...

Un arestat din „lotul 140 şpagă” vrea acasă ca să facă un copil

5
DISTRIBUIȚI

Agentul Răzvan Marincu de la Poliţia de Frontieră, arestat în dosarul „lotul 140 şpagă”, a venit, astăzi, în faţa Curţii de Apel  Timişoara vamesi arestati02cu un motiv surpriză pentru a-l convinge pe judecător să-i aprobe cererea de liberare provizorie sub control judiciar – vrea să facă un copil. „Cu puţin timp înainte de a fi arestat, soţia mea, cu care sunt căsătorit de zece ani, a început un tratament ca să avem un copil.


Sunt lucruri din acest tratament care nu-şi pot urma cursul firesc  deoarece sunt arestat. Vrem să întemeiem o familie în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat poliţistul în faţa instanţei. Acesta nu a recunoscut acuzaţiile aduse DNA că ar fi luat de două ori şpagă, susţinând că „la ordinul inspectorului şef am fost mutat la Stamora Moraviţa. Sunt acreditat pe fraudă documentară şi am ajutat la evaluarea Schengen. Am lucrat în linia a doua de control. Mă chemau doar când aveau suspiciuni legate de documentele de călătorie”. Avocatul acestuia a susţinut că Marincu a fost trimis în două situaţii în prima linie de control şi atunci au fost şi cele două cazuri „în care bani s-ar fi primit de la colegi, nu de la cei controlaţi”. De asemenea, apărătorul a invocat faptul că „doar 42 de inculpaţi mai sunt arestaţi, fiind eliberaţi mulţi care au 18 sau 20 de fapte”. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia instanţei.

5 COMENTARII

  1. Sper doar ca acest dosar preparat la comanda sa nu mai distruga atatea vieti si precum solicita acest agent, sa i se permita sansa la un nou inceput!Iar tie Codruta, multa rabdare iti doresc,sper sa te ajute Dumnezeu ca intr-o zi sa devii mama, iar familia sa-ti fie aproape!
    Apropo stimate domn Bota, stiai ca azi ii transfera pe toti in Timisoara?Ca rechizitoriu a fost intocmit si vor fii adusi in Tm?

  2. CODRUTA FII TARE CA O SA VINA ZAZA ACASA ASA CUM II SPUNEAM NOI COLEGII,SI AI SA TE BUCURI,MAI AI PUTINA RABDARE CA SI EU AM SI NE VOM BUCURA IMPREUNA,DACA AM AVUT PANA ACUMA PUTERE SI RABDARE VOM MAI AVEA PUTIN SI VOM PLANGE DE BUCURIE,NU UITA VOM INVINGE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.