Show-ul celor de la „Verde pentru biciclete” a salvat de penibil primăria...

Show-ul celor de la „Verde pentru biciclete” a salvat de penibil primăria GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI

Acţiunea celor de la „Verde pentru biciclete” a salvat de la o situaţie ridicolă Primăria Timişoarei, care, cu ocazia Zilei transportului public, a închis, astăzi, centrul istoric al Timişoarei. Şi cam atât. Străzile au rămas aproape goale, dar municipalitatea nu a organizat nici un fel de eveniment pe tot parcursul zilei pe străzile blocate pentru a anima atmosfera.


Aşa cum ar fi fost normal. S-a mulţumit să aranjeze o ceremonie plicticoasă unde a venit primarul Gheorghe Ciuhandu să-l vadă poporul.

De abia pe seară străzile închise circulaţiei maşinilor s-au mai animat. Atunci când cei de la „Verde pentru biciclete” au dat startul distracţiei.  Freerunner-i veniţi de la Alba Iulia au atras atenţia imediat cu tumbele şi „şuruburile” lor incredibile prin aer. S-a făcut linuşte când unul dintre ei s-a făcut „flamură” pe unul dintre stâlpii cu lampioane din Piaţa Unirii. Demonstratiile de trial şi skateboarding au încins, de asemenea, atmosfera. Vezi aici imagini de la demonstraţii într-o GALERIE FOTO.

[nggallery id=3]

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.