Maeştrii bucătari din mai multe ţări s-au adunat, astăzi, la Timişoara pentru a se întrece în arta polonicului şi condimentelor, dar şi pentru a stabili un nou record mondial. Cu ajutorul ciolanului afumat care a fost principalul ingredient pentru cea mai mare mâncare din lume în care a fost folosit. În faţa stadionului Dan Păltinişanu a fost pregătită o tavă de 14 metri patrati pentru cele peste o mie de porţii de mâncare.
După ce au prezentat juriului bunătăţile pregătite pentru concurs – de la aperitive exotice, până la deserturi surprinzătoare, toţi maeştrii bucătari s-au strâns în jurul imensei tăvi. Au început să amestece ingredientele sub privirile atente ale câtorva sute de timişoreni curioşi. La final, după omologarea recordului de către Gastro Show International Cooking Entertainment, mâncarea a fost împărţită gratuit celor prezenţi. Show-ul gastronomic continuă şi mâine. Vezi GALERIA FOTO
[nggallery id=1]