Peste 100 tone de grâu, confiscate

Peste 100 tone de grâu, confiscate

1
DISTRIBUIȚI

Peste o sută de tone de grâu au fost confiscate, în această seară, de poliţiştii Serviciului de investigare a fraudelor în apropierea graniţei între judeţele Timiş şi Arad.


Cele patru camioane au fost monitorizate din zona localităţii Şuştra, poliţiştii  timişeni vrând să vadă unde se vor opri transportatorii cu marfa, având suspiciuni asupra încărcăturii. Când au văzut că sunt aproape să iasă din judeţ au decis să oprească pentru control maşinile. Au cerut facturile pentru grâu, dar şoferii au declarat că nu au documente pentru marfă. În aceste condiţii s-a decis confiscarea celor 100.140 kg de grâu în valoare de 45.063 lei. Reprezentanţii firmei arădene, sosiţi imediat la faţa locului, au încercat să scape, susţinând că nu ştiau că trebuie acte însoţitoare pentru marfă. Firma a fost amendată cu 3.000 lei.

1 COMENTARIU

  1. felicitari politiei…va dati seama ce evaziune fac asemenea oameni? e bine ca noi ii numim „oameni de afaceri” in loc sa le spunem contrabandisti,
    P.S. frumos este ca la 10 cartuse de tigari primesti amenda pana la un miliard iar pentru acesti „oameni de afaceri”legea prevede o amenda de doar 3000 ron, la urmatorul transport isi fac banii inapoi.
    P.P.S sa circulati noaptea sa vedeti ce trec camioanele cu cereale si material lemnos ( toate sunt fara acte) fiindca stiu ca politie nu mai exista pe sosele, deoarece din cauza restructurarilor sa-u desfintat turele de noapte

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.