Student la Ştiinţe Politice, vânzător de droguri în universitate

Student la Ştiinţe Politice, vânzător de droguri în universitate

3
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la „Antidrog” au reuşit, ieri, prinderea în flagrant a unui student care a găsit o nouă utilitate universităţii – locul de distribuit cannabis. În urm unor informaţii, anchetatorii coordonaţi de un procuror DIICOT au început să cumpere droguri de la V.P. , student la Facultatea de Ştiinţe Politice de la Universitatea de Vest din Timişoara. Acesta a vândut de mai multe ori cannabis preţul cerut pentru un gram fiind de 50 lei.


Una dintre tranzacţiile monitorizate de poliţiştii de la Antidrog a avut loc chiar pe holurile universităţii timişorene. Studentul a fost prins în flagrant în Piaţa Huniade din Timişoara după ce a vândut trei grame de cannabis. Ulterior, în urma percheziţiei efectuate la domiciliul acestuia au fost descoperite alte cinci grame de droguri. În urma audierilor, Tribunalul Timiş a decis arestarea pe o perioadă de 29 de zile a traficantului de la universitate. Decizia poate fi atacată cu recurs care va fi judecat de Curtea de Apel Timişoara.

3 COMENTARII

  1. pentru 5 grame il arestati? pentru 5?!!?!? cand toti traficantii mari vand kg intregi . dar nu va puteti atinge de ei si atunci va consolati arestand studenti. BRAVO POLITIA ROMANA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.