Pedeliştii acuză politizarea Colterm cu tabelul pierdut. Vezi ce au făcut când...

Pedeliştii acuză politizarea Colterm cu tabelul pierdut. Vezi ce au făcut când li s-a cerut documentul

0
DISTRIBUIȚI

Consilierul local PD-L Ştefan Constantin i-a cerut viceprimarului Timişoarei, pesedistu Sorin Grindeanu, explicaţii în legătură cu „un tabel care a fost trimis de la Colterm, din greşeală, la un alt fax. Prin acest document un şef de district a transmis, cu o zi înainte de mitingul USL din Piaţa Unirii, o listă cu numele a 34 de persoane de la Colterm care urmeau să meargă la demonstraţie  şi numerele de telefon ale acestora. Faxul a fost transmis în timpul orelor de program. Iată o dovadă a politizării instituţiilor din subordinea primărie”.


Ulterior, Constantin a declarat că „probabil era o situaţie cu cei care vor veni la miting destinată celor de la PSD. Bănuim că s-au întocmit astfel de tabele şi în alte instituţii”. Extrem de secretos, pedelistul a refuzat să prezinte jurnaliştilor documentul, prezentndu-le doar un facsimil cu câteva date (vezi foto).

Viceprimarul Sorin Grindeanu a declarat că „nu încurajez astfel de acţiuni. Nu există nici o dovadă că documentul era destinat PSD sau USL. Să nu uităm că la Colterm există şi sindicate, iar în Piaţa Unirii au fost şi mulţi sindicalişti. După miting mă aşteptam la tot felul de reacţii, dar am crezut că Ostaficiuc poate mai mult. Voi solicita verificări la Colterm şi în următorul plen o să am un răspuns”. Primarul Gheorghe Ciuhandu a solicitate, de asemenea, să primească o copie a faxului pentru a putea face verificări. La sfârşitul şedinţei, consilierul local PD-L a plecat fără a mai depune documentul ajuns „din greşeală” în posesia opoziţiei din Consiliul Local Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.