Timişorenii în ploaie ca să ceară demisia lui Băsescu UPDATE 5 Când...

Timişorenii în ploaie ca să ceară demisia lui Băsescu UPDATE 5 Când se reia protestul GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Chiar dacă plouă , protestul anti-Băsescu a reînceput în centrul Timişoarei. Aproximativ 40 de persoane au ieşit în Piaţa Operei în a opta zi de manifestaţii împotriva actualului regim. „Nici vântul, nici ploaia nu pot să ne oprească să le cerem guvernţilor să plece”,  Unul dintre demonstranţi şi-a lipit pancartele direct de umbrelă. „Furaţi, minţiţi, bateţi fără ruşine, nu vă iubesc că nu sunteţi ca mine” sau ” Clasa politică arestată, trădătorii judecaţi, jos Băsescu”, se putea citi pe mesajele arborate de protestatari. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli ultimele noutăţi din piaţă.

UPDATE 1 17,14 Aproximativ o sută de persoane sunt în acest moment în piaţă şi scandează „Jos Băsescu”.


Un demonstrant a găsit explicaţia pentru care preşedintele nu renunţă – „cu Roberta, Udrea, whiskey şi somon, cine să renunţe la sceptru şi la tron?”.

UPDATE 2 17,43 Demonstranţii au făcut apel la Victor Ponta şi la Crin Antonescu „să pornească staţiile de epurare în propriile partide şi să nu permită accederea la funcţii a celor care sunt alături de PD-L. Cei care schimbă doctrina de la o zi la alta sunt nişte jeguri interesate să rămână pe scaunele din Parlament”. Pe una dintre pancarte se recomandă „Udrea nu mai da din gură că ai de lucru pe centură”.

UPDATE 3 18,36 Protestul continuă chiar dacă afară plouă torenţial. Demonstranţii se încăpăţânează să ceară demisia guvernului Boc şi a preşedintelui. În timp ce se scanda „Jos trădătorii” au fost arse mai multe portrete şi caricaturi cu Emil Boc.

UPDATE 4 19,35 Au mai rămas aproximativ 30 de persoane, dar mai apar grupuri mici care se alătură protestului, înlocuindu-i pe cei plecaţi. Alina are 37 de ani şi este traducător. A venit cu o hârtie pe care stă scris ” Ţară tânără caut preşedinte”. A ieşit în ploaie să strige împotriva Puterii pe motiv că „n-am putut până acum. Este trist că ne urmim atât de greu”. Prietena sa,  Ancuţa, a venit cu o altă pancartă prin care cerea oamenilor să nu stea la televizor. „Dacă nu vom ieşi în stradă mai mulţi, lui Traian Băsescu nu-i va păsa”.

UPDATE 5 20,39 Mitingul s-a încheiat după ce ultimii demonstranţi au plecat spre casă, „muraţi” de ploaie. Şi-au dat întâlnire, mâine, la oa 16.

1 COMENTARIU

  1. Jandarmii în civil, postaţi pe sub copertine (Lloyd, etc) + jandarmii în uniformă postaţi vis-a-vis de „Materna” depăşeau clar numărul protestarilor. Noroc că nu s-au apropiat de manifestanţi să se vadă diferenţa numerică.
    Nici nu mai pun la socoteală poliţiştii comunitari ( ei fiind oricum degeaba ) .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.