Pedelistul Ciuhandu a început deja campania pentru locale. Vezi cum

Pedelistul Ciuhandu a început deja campania pentru locale. Vezi cum

4
DISTRIBUIȚI

Dacă te plimbi pe străzile Timişoarei, ai surpriza să te trezeşti că şeful pedeliştilor timişoreni, Ovidiu Ciuhandu, te priveşte de sus. Din mash-urile imense care au apărut pe clădirile din zonele aglomerate, de unde Ciuhandu promovează, în varianta oficială, pâinea Bavareză, produsă de una dintre firmele unde este acţionar. „O pâine ca o poveste de iubire” este mesajul semnat, desigur, Ovidiu Ciuhandu.


Mesajele cu chipul şi numele pedelistului apar cu câteva luni înainte de campania electorală pentru locale. Profitându-se şi de coincidenţa de nume cu actualul primar Gheorghe Ciuhandu, pedelistul Ovidiu Ciuhandu este văzut ca şi candidatul care ar putea să mai aducă nişte voturi în plus, acesta încercând acum să-şi crească vizibilitatea. De altfel, coincidenţa de nume a fost speculată de pedelişti şi la ultimele alegeri prezidenţiale când în Timişoara a apărut un banner pe care stătea scris că „Ciuhandu îl susţine pe Băsescu”. La protestele lui Gheorghe Ciuhandu, pedeliştii au replicat că era vorba de…Ovidiu Ciuhandu, care-l susţinea pe preşedinte. Ovidiu Ciuhandu a negat că ar fi vorba de o promovare a imaginii sale înaintea campaniei oficiale pentru locale şi a declarat râzând că „eu promovez pâinea pe care o facem. Cine a spus că eu o să fiu candidatul? Mai este până atunci”.

4 COMENTARII

  1. E un caz clar de „Conflict de interese” !
    Niciunde in lume, nici un politician nu-si face propaganda pentru propria firma.Ca politician nu e permis asa ceva. Dar in Timisoara (mai ales) e orice posibil !!!!!!!

  2. Da’io cu cine votez, cand vad ditamai afishu’ cu pita bavareza ? Cu PEDELISTU’ Ovidiu ?!? Sau cu brandul CIUHANDU ? Nici una nu mai suna bine la timisoreni. Anti-marketing curat ! Parerea mea !

  3. SA INTELEG CA DACA VOI MANCA DE LA SCALINI POATE AVEA CA EFECT SECUNDAR CALVITIA? SI MAI RAU VOI DEVENI UN MIC BASESCU? DOMNULUI CIUHANDU SA STITI CA LA TIMISOARA PENTRU A CASTIGA VOTURI NU ESTE SUFICIENT SA DATI PAINE SI CIRC,MA REFER LA CIRCUL PERSONAL AL CELOR DIN PDL………………

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.