„Mann este o Iudă”

„Mann este o Iudă”

3
DISTRIBUIȚI

„Mann este o Iudă”, aşa l-a caracterizat omul de afaceri Stelică Mălăieşteanu pe Nicolae Mann, cel care până acum i-a fost un apropiat în afaceri. Mălăieşteanu a recunoscut că a cumpărat mai multe utilaje în urma insolvenţei „Euromobille”, forma controlată de Mann, pe care urmează să le plătească, însă, acum, îl acuză de trădare pe controversatul om de afaceri, reţinut de DNA în scandalul cumpărării de judecători.

PRESSALERT.ro a intrat în posesia unor documente, pierdute de gruparea Mann, datate şi semnate, prin care se confirmă pentru contabilitate „protocoalele” pentru persoane publice cunoscute şi chiar reprezentanţi ai unor instituţii cu atribuţii de control.


Mann a evoluat, ajungând acum să cumpere judecători pentru a-şi proteja „tunurile”. Asta după ce, înainte de 89, tovarăşul Mann era celebru în zona Banatului pentru aceeaşi precizie matematică în a-şi atinge scopurile stabilite de Securitate în „vânzarea” saşilor. Un alt important om de afaceri, Mioara Simcelescu, declara la sfârşitul anului trecut că „Mann este cel ami mare infractor în libertate din vestul ţării”.

3 COMENTARII

  1. Gresiti doamna Simcelescu cel mai mare infractor in libertate este Olari Ionel care a aranjat testarile foștilor săi subordonati de la garda financiară si a luat șpagă zeci de mii de euro si totul s-a produs la hotelul lui de casa reghina unde infractorul merge aproape zilnic cu toate ca nu are voie. Si comisia de la testarile date de inspectori de la garda financiară tot la reghina a stat cazata tot de infractorul Olari si acolo s-au intamplat aranjamentele si Olari a hotărât cine ramane ,toti martorii radison a lui Olari au rămas,si cei care au dat șpagă la infractorul de Olari .domnilor procurori DNA sesizativa împotriva acestui infractor.

  2. Pentru istoria zonei si corecta informarea a cititorilor dumneavostra, Mann a vandut svabi, nu sasi. Banatul e Banat, asa cum Sibiul si Marginimea sunt altceva! Vrem mai multe detalii, dar daca tot ati intrat in posesia unor materiale pierdute, vrem si noi sa intram in posesia informatiilor, pe acest site. Speram sa nu fie periata din nou lista asa cum s-a mai intamplat. Daca tot spuneti ca ii prezentati pe toti beneficiarii combinatiilor lui Mann, atunci faceti acest lucru!

    Un svab ratacit in Marginimea Sanandreiului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.