Minicaptură de ţigări de contrabandă

Minicaptură de ţigări de contrabandă

2
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii secţiei 1 din Timişoara au făcut o minicaptură de ţigări de contrabandă, după ce pe strada Samuil Micu, au oprit pentru control un autoturism cunoscut ca aparţinând unei persoane cunoscută că ar comercializa ţigări în P-ţa Badea Cârţan din Timişoara.


Şoferul a fost identificat ca fiind D. Lucian, de 26 de ani, din Timişoara. În interiorul autoturismului, pe bancheta din spate agenţii au găsit mai multe pachete de ţigări de diferite mărci. După ce a fost controlată maşina s-a stabilit că şoferul transporta 200 de pachete de ţigări din Serbia. Tutunul de contrabandă a fost ridicat de vameşi, iar şoferul va fi amendat.

 

2 COMENTARII

  1. Se pare ca politistii si-au amintit ca si in judetul Timis se face contrabanda.Dar asta e prea putin comparativ cu scara fenomenului. Zilnic in Piata Iosefin , pe marginea trotuarului stau mai multe persoane (de fiecare data aceleasi) care vand tigari si nu sunt deranjati deloc. Ba mai mult, politistii (fie ei locali sau nationali) trec pe acolo dar nu-i deranjeaza pe vanzatori, la fel cum cei de la frontiera nu-i mai deranjeaza pe cei care le aduc in tara pe diferite cai. Se pare ca e trai si viata iar contrabanda e in floare. Doar a venit primavara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.