Mircea Băcală, nesancţionat de Guvern pentru scandalul slalomului dement al maşinii prefecturii

Mircea Băcală, nesancţionat de Guvern pentru scandalul slalomului dement al maşinii prefecturii

4
DISTRIBUIȚI

Prefectul de Timiş,  Mircea Băcală, a scăpat fără nici o sancţiune după scandalul provocat de slalomul aproape sinucigaş al maşinii instituţiei surprins de radarul Poliţiei Rutiere,  depăşind peste linia dublă continuă. Ulterior şoferul a refuzat să oprească la semnalul agenţilor, fiind urmărit câţiva kilometri până a fost tras pe dreapta. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că agenţii care au oprit maşina în care erau prefectul Mircea Băcală şi naşul său, deputatul PD-L Alin Popoviciu, au fost puşi sub presiune de şefi ca să demisioneze.


Cei doi reprezentanţi ai statului au susţinut că făceau parte dintr-o coloană oficială. După apariţia scandalului în presă, Poliţia a anunţat că i-s suspendat permisul şoferului prefectului şi că maşina nu făcea parte dintr-o coloană oficială.

Purtătorul de cuvânt al premierului Mihai Răzvan Ungureanu, Dan Suciu, a declarat, astăzi, că Guvernul nu comentează cazul prefectului de Timş şi că măsurile legale au fost deja luate. Iertarea primită de Băcală de la Mihai Răzvan Ungureanu vine după ce săptămâna trecută premierul declara că prefecţii  „sunt gardieni ai legalităţii. (…) Al treilea lucru despre care am vorbit: profesionalismul moral. Profesionalism fără moralitate nu face sens, nici în poziţia pe care o ocupă, nici în societate, în general”.

4 COMENTARII

  1. nu prefectul a cerut demisia politistilor, eu le-am cerut demisia fiindca au dat lipsa de orientare, daca au vazut ca este masina prefecturii la ce naiba au oprit-o? ca sa imi puna mie partidul pe cap? recunosc ca nici eu nu am fost orientat cand le-am cerut demisia si chiar am mutat un agent la postul de politie belinta. Eu merit sa fiu sanctionat, ci nu prefectul. Eu cum sunt mare sef in politie, numit politic, nu aveti ce sa -mi faceti asa ca Bota mi se apleaca de articolele tale si asteapta sa vedem ce voi rade de tine dupa alegeri domnule Bota, cand va iesi tot PDL si iti voi inchide taraba.
    P.s. cred ca nu ar trebuii sa fiu sef la politie ci doar internat la Gataia, nu raspund ptr ceea ce fac asa ca iertatima fiindca i-am sanctionat pe acei 2 politisti care si-au facut treaba

  2. Desi raman la parerea ca Bacala este un nimeni tras de ate de catre Ostaficiuc si Popoviciu, demisia acestuia nu poate fi ceruta decat in cazul in care se dovedesc presiunile facute asupra sefilor politiei pentru sanctionarea politistilor. Dar la stilul de nevertebrata al maimarilor politiei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.