„Bomba” lui Dan Diaconescu – din cauza cui s-a retras Ciuhandu

„Bomba” lui Dan Diaconescu – din cauza cui s-a retras Ciuhandu

8
DISTRIBUIȚI

Centru Regional de Afaceri din Timişoara, astăzi, după amiază. Sute de timişoreni, tinerii, vârstnici, chiar şi copii, unii gătiţi  în costume populare, alţii înarmaţi cu flori şi eşarfe mov, îşi aşteaptă idolul, pe Dan Diaconescu, de mai bine de o oră. Mai trec câteva minute  şi soseşte şi şeful OTV.  Îmbrânceli şi ţipete de fericire. Oamenii se aruncă pe el, unii să îi spună o doleanţă, alţii să facă măcar o poză cu „domnu Dan”. În pas de melc, şi flancaţi de bodyguarzi, Diaconescu şi echipa sa de la Bucureşti pătrund în sala CRAFT.  OTV-istul urcă pe scenă, de unde este prezentat ca fiind viitorul preşedinte al României. Apaluzele şi uralele curg râu.  „Vine tăvălugul schimbării pentru România”, decretează acesta. Plini de admiraţie, timişorenii iau cu asalt spaţiul din faţa scenei.


Nu a trecut mult timp şi s-a făcut ordine. “Luaţi loc. Noi stăm în picioare, noi suntem slugile dumneavoastră.  O să fiţi un popor de stăpâni, iar cei care vă vor conduce vor fi subalternii dumneavoastră”, promite „domnu Dan” .

Se trece apoi la prezentarea candidaţilor pentru alegerile locale.   Diaconescu a elucidează enigma retragerii lui Ciuhandu din cursa pentru  primărie. „ Ilie Bertea, candidatul nostru la Primăria Timişoara. Cel din cauza căruia Ciuhandu s-a retras din cursă”.   Şi Adrian Diaconu este introdus cum nu se poate mai promiţător – „omul care va reuşi să îl dea jos pe Ostaficiuc”. Urmează  promisiunile. „Români veniţi cu noi”, strigă cu vocea sa de fost şef de Poliţie, Ilie Bertea. După o serie scurtă de aplauze, discursul continuă. ” Este timpul schimbării şi este timpul celor care ştiu, vor , şi pot să facă dreptate. Ştiu să îi găsesc pe cei care fac matrapazlâcuri şi să îi trimit acolo unde le este locul, adică pe mâna celor de la DNA”, decretează  Bertea. „Vă asigur că şi noi şi echipa ştim, vrem şi putem să aducem schimbarea. Suntem o alternativă la actualii politicieni incompetenţi”,  promite şi fostul pedelist Diaconu, în marea de aplauze din sală.  „Emisiunea” de la CRAFT ia sfârşit. La plecare se repetă scenariul de la venire.

8 COMENTARII

  1. BINE NU DACĂ S-A AJUNS ÎN ACEST HAL, CA PURADELUL DE CARACAL RĂMAS DIN CĂRUŢA RĂSTURNATĂ, E PRIMIT CUM SE SCRIE. DACĂ E ADAVĂRAT, E RĂU FOARTE GRAV. !!!

  2. Ce aiureli debiteaza gunoiul asta de Diaconescu. Ce prosti trebuie sa fie cei care mai cred astfel de abureli!
    PS-Unde iti sunt elicopterul si yahtul? Le-ai ascuns acum cand este campanie electorala?

  3. Pe principuul prostim poporul cu televizorul, dd in direct, o da in pilde, cel mai bine ar fi daca s-ar lua cu taranistii si cu portocalii de mana si ne-ar lasa in pace

  4. Cu respect va salut pe cei ce ma incurajati sa merg mai departe….fiind sub anonimat,ma puteti injura fara sa aveti teama…..poate sunteti cei pe care nu i-am anchetat,pt ca ei,chiar daca au intrat in puscarie,ma respecta,stiu ce om sunt.Sunteti de la alte partide-perdante si atunci va inteleg…..pt k eu nu am facut politica,poate asa se obisnuieste……nu intru in jocul vostru…..daca sunteti anonimi-adica nimeni,nu pot dialoga cu fantome.Vreau dialog pe teme reale de schimbarea in bine a modului de viata al timisorenilor…..daca doriti….tel meu este 0744486652….zilnic port zeci de discutii chiar si contradictorii…..eu sunt mediator si doresc „ARMONIE SI PACE SOCIALA…..”Sloganul electoral al P P D D este…..PARTIDUL POPORULUI DRAGOSTE,DREPTATE.

  5. da,este adevarat ca am fost militian in timpul acela,de la 23 -la 29 ani….adica vreo 6 ani….dar 24 am fost,politist….si nu un oarecare….ci „de succes”voi care ma criticati….doar ati auzit de mine si comentati.Ce sa va zic sunt fericit de trecutul ,prezentul si mai ales de viitorul meu…..pr k sunt hotarat sa intru iar pe hoti…..si ar fi culmea sa le cer lor sa-mi dea votul…..pai e logic,ei se voteaza unii pe altii.Intru in cursa electorala din dragoste si pentru dreptate ce nu se mai face oamenilor de treaba din Timisoara.Dzeu stie ce planuri are…eu me supun legilor Lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.