Cum se autovictimizează Frunzăverde, apărându-l pe şpăgarul Anculia

Cum se autovictimizează Frunzăverde, apărându-l pe şpăgarul Anculia

6
DISTRIBUIȚI
Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, supranumit „Ayatollah-ul”, a făcut, ieri, după scandalul majorităţii formate de PNL CU PD-L pentru votarea vicepreşedinţilor instituţiei, o declaraţie diversionistă. Fostul pedelist, acum liberal, a încercat să-i întindă o mână de ajutor soldatului său credincios, şeful APIA Caraş Severin, trimis în judecată de DNA în stare de arest pentru fapte de corupţie, şi în acelaşi timp să se victimizeze.


 Pretextul a fost sentinţa din cazul Adrian Năstase, Frunzăverde afirmând că „nu pot să comentez decizia instanţei, pentru că nu am căderea să o fac, dar există în România o asemenea presiune. De exemplu, aud, repet, aud, şi dacă acest lucru este adevărat, cred că e foarte grav, că directorului APIA Caraş-Severin, Romică Anculia, i se solicită în repetate rânduri să declare ‘ceva’ despre Frunzăverde şi despre încă doi oameni politici din Caraş-Severin. Dacă este adevărat, cred că asistăm la un abuz de putere, cred că asistăm la un caz de încălcare flagrantă a drepturilor omului şi trebuie să ne punem întrebarea în legătură cu modul în care acţionează anumiţi angajaţi ai unor instituţii importante ale statului”. În înregistrările ambientale şi telefonice, pedelistul Anculia explica colegilor săi primari, alături de care a fost arestat – Iancu Siomion SImi de la Oţelu Roşu şi Ghiţă Valentin de la Socol – cum vor face bani pentru campania de la alegerile locale, fraudând subvenţiile venite de la APIA.

6 COMENTARII

  1. Nu-i adevarat ce zice vagabondu de frunzaverde.IN nici un caz,Repet,in nici un caz,nu este abuz de putere,ori incalcarea a vreounui drept al omului,ori stat politienesc,cum tot trimbiteaza besmeticu asta,cind oameni legi prin diferite metode(MOMEALA),incearca sa descopere pe pesti mai mari,(CA FRUNZAVERDE).In USA,aproape ca toate ramurile a oamenilor LEGII se intrebuinteaza de asa ceva de cind a fost infitata USA si este foarte legal,nu numa in USA,dar si in toate legile internationale.Asa ca FRUNZILA nu m-ai papa kaka.Acus ii rintul tau la BECI,si doresc s-a ramii acola pe veci si tu dar si rahatu de OMER(prostitutu tau)de la Pojejena.

  2. Fabricatie totala a lui Frunzaverde.De cind si pina cind,momeala unui peste mic de a prinde unul mai mare,incalca drepturile omului,or abuz de putere.In USA,toate autaritatile politienesti,municipale,statale ori federale,fac acest lucru zi cu zi si este perfect legal.Haideti,Haideti,DIICOT si DNA,dati-i lu bolnavu de Frunzaverde”NOTA de PLATA”. CHECK PLEASE !!!!! Noi cetatenii neam c-am saturat de TRIMBITAREA lui FRUNZILA….

  3. Este normal ca seful „Cosa Nostra” din Caras-Severin sa-si apere locotenentii.Ca doar escrocul de Anculia era unul din cotizantii de baza la fondurile organizatiei care acum s-a mutat cu arme si bagaje si personal calificat, la PNL.

  4. Sa mearga la parnaie si Frunzaverde,ca m-am saturat de aberatiile acestui maimutoi betivan.Acest Anculia a facut ilegalitatile pt.care este arestat fara Ayatollah-ul Frunzaverde??? Greu de crezut!

  5. Cum sa nu fie abuz de putere cand i se spune sa declare un neadevar. “Declara ceva despre Frunzaverde!”  Momeala pe naiba! Asta-i presiune, abuz si nicio institutie nu are voie legal sa faca acest lucru.

  6. saracii…….. cum simt ca cineva le sufla in ciorba se si supara!un nimeni si ala ..si ala!iauz cica drepturile omului(lor)….hmm

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.