Linie verde pentru Bacalaureat

Linie verde pentru Bacalaureat

1
DISTRIBUIȚI

Neregulile cu privire la desfăşurarea examenului de Bacalaureat în Timiş pot fi sesizate la numărul de telefon 0800800115. „Linia telefonică va fi funcţională începând de sâmbătă, 30 iunie, în perioada examenului, în intervalul orar 8-16, iar plângerile părinţilor sau ale elevilor vor fi preluate de către un inspector şcolar”, transmite Marin Popescu inspectorul şcolar general pe Timiş.


Aproximativ 6.500 de elevi din judeţul Timiş susţin în acest an examenul maturităţii.  În perioada 11 – 27 iunie tinerii au susţinut probele orale la Limba şi literatura română, limba maternă, evaluarea competenţelor digitale şi a celor de comunicare într-o limbă de circulaţie internaţională, testări notate cu calificative şi fără pondere în media finală. În data de 2 iulie elevii vor susţine proba scrisă la Limba şi literatura română.

1 COMENTARIU

  1. Nu vreau sa sun sa imi fie recunoscuta vocea, stiu ce spun, se fac apoi anchete sa se vada cine a sunat, nu cine a fraudat sau a luat mita. Anul trecut la Sannicolaul Mare s-au strans bani de ,,protocol,, si anul acesta la fel. O parte din bani s-a dus la doamna presedinta, nu vreau sa ii dau numele, o stiti dumneavoastra. Cum se face ca este aceeasi presedinta ca si anul trecut si a mai fost si in alti ani, stie ea de ce vine. S-au facut manareli anul trecut, se vor face si anul acesta, cei ce nu au avut bani au luat note mici, cei cu bani au trecut. Asta e … Cine are curaj sa sune ca se face apoi o ancheta de te doare capul si amenintari ,,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.