Țigări de contrabandă, capturate pe fâșia verde în zona Otelec

Țigări de contrabandă, capturate pe fâșia verde în zona Otelec

4
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră timișeni au reușit, azi noapte, pentru prima oară în acest an să surprindă o operațiune de contrabandă peste fâșia verde. Agenții au observat patru persoane, care se deplasau pe jos, dinspre Serbia, având asupra lor trei bagaje voluminoase.


Cei în cauză au fost reţinuţi la aproximativ 800 metri de graniță, în marginea de vest a localităţii Otelec, în vegetaţia din apropierea frontierei. În urma verificărilor s-a stabilit că suspecții au vârste cuprinse între 16 şi 29 ani, din judeţul Timiş, iar în bagajele acestora s-a găsit cantitatea de 1500 pachete ţigări marca „Fast” din Serbia. Suspecții au declarat că au achiziţionat ţigările dintr-o piaţă din Serbia, cu scopul de a le comercializa în România. Tutunul de contrabandă, în valoare de aproximativ 6.600 lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar ancheta continuă.

4 COMENTARII

  1. pt I data in acest an? curata si uscata fisia, nu? astia sunt ,,fraierii” trimisi la inaintare/ foarte prommpta politia de frontiera- de veghe in lanul de secara…..

  2. Pt 1 , tine-ti mai omule frustrarile in frau si incearca sa apreciezi efortul unora de a face treaba.
    Eventual fa aprecieri negative catre cei care nu-si fac treba si iau banii statului degeaba!

  3. Curios……….. tirurile unde sunt? la cate tigari fara timbru se vand in Timisoara, tipi ca si cei prinsi ar trebui sa faca un sir indian 24\24 de la sarbi la noi…….asa ca mai lasa-ma cu „mafia” tigarilor. Astia probabil ca urma sa cumpere paine ……….Pestii cei mari stau la fund…..

  4. ba ce tari sunteti ati prins nijte copii necajiti care incercau sa faca si ei nijte bani mai usooor hoooo dc nati prins voi un tar daca sunteti asa tari

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.