Bojin îndeamnă lumea să iasă la vot

Bojin îndeamnă lumea să iasă la vot

1
DISTRIBUIȚI

Liderul social-democraţilor timişeni şi copreşedintele  USL Timiş, Titu Bojin, atenţionează prin intermediul unui comunicat de presă că “ PDL nu poate confunda electoratul cu propriul grup parlamentar, căruia i se ordonă de la Cotroceni sau Palatul Victoria să boicoteze lucrările Legislativului sau să ocupe, cu titlu obligatoriu, băncile din Senat sau Camera Deputaţilor.


Tot acest angrenaj de propagandă  pus în scenă de PDL ne indică foarte clar faptul că Traian Băsescu se teme de confruntarea cu cetăţenii”. Bojin spune că are încredere în “ discernământul şi vocaţia europeană a alegătorilor din Timiş, care nu pot fi păcăliţi cu trucuri ieftine, lansate de un partid disperat, care nu mai ţine cont de nimic” şi le cere timişorenilor ca pe 29 iulie  indiferent de simpatiile politice să se prezinte la urne pentru “ stabilitate, pace socială şi deschidere spre Europa.”

1 COMENTARIU

  1. hmmm… ati copt suspendarea si referendumul asta de mai bine de 1 an dar nu v-a trecut prin cap varianta boicotului? cine a fost creierul? turnatorul? plagiatorul? zambila?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.