Ciuhandu nu ascultă ordinul lui Pavelescu legat de referendum

Ciuhandu nu ascultă ordinul lui Pavelescu legat de referendum

2
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a scris pe contul său de Facebook un mesaj prin care le cere românilor să nu meargă la vot la referendumul pentru suspendarea preşedintelui. „Manipularea pusă la cale azi are proporţiile celei din 1990, care a distrus partidele istorice şi a confiscat idealurile legitime ale poporului român, poporul, prin propriul lui vot – manipulat prin minciună şi fraudă, fiind aruncat în braţele lui Ion Iliescu: aceleaşi tehnici de manipulare populistă sunt folosite acum. Aceleaşi persoane şi structuri l-au denigrat pe Seniorul Corneliu Coposu şi au ordonat incendierea casei acestuia în 1990”, a scris preşedintele PNŢCD citat de pesurse.ro.


De asemenea, Pavelescu le-a cerut tuturor membrilor şi simpatizanţilor PNȚCD să boicoteze referendumul, invocând o decizie de duminică a Biroului Permanent de Conducere.

Fostul primar, Gheorghe Ciuhandu, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „ nu ştiu ce îndeamnă domnul Pavelescu, eu nu am auzit de demersul domniei sale. Eu merg la vot”.  Fostul viceprimar, Adrian Orza, actualmente consilier local a declarat că „ nu ştiu, încă nu m-a hotărât. Sunt în concediu, şi nu am participat nici la primul referendum”. Totuşi, fostul vice spune că decizia sa nu se va lega de dezbateri politice sau de campaniile duse de USL sau PDL. Cât despre decizia lui Pavelescu, membrii PNŢCD Timiş au libertate totală. „ S-a decis în şedinţa biroului judeţean ca fiecare să facă după cum îi dictează conştiinţa”, a mai explicat Orza.

2 COMENTARII

  1. pavelescu taranist ?tatal meu de 73 de ani taliban pntcd ,loveste cu batul televizorul la aparitia dizgratiosului pavelescu.este un pupincurist ahtiat dupa finctii si putere .degeaba sufera de verberita

  2. ehe, ce vremuri cind psd+pnl+pc se rugau de tine sa faceti cu mina timisorenilor de la balconul operei… dar totusi, desi nu te mai baga in seama, ai ramas credincios usl-ului, cine stie, poate iti ofera un scaunel caldut…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.