Demararea lucrărilor la pasajul Michelangelo, întârziate. Află care e motivul

Demararea lucrărilor la pasajul Michelangelo, întârziate. Află care e motivul

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a anunţat astăzi că au existat anumite probleme la licitaţia privind lucrările pentru pasajul Michelangelo. ”Mai multe firme au solicitat lămuriri suplimentare, de unde am dedus că probabil caietul de sarcini nu a fost elaborat cum trebuie. Pentru a asigura o competiţie cât mai mare am prelungit termenul cu întreaga perioadă pe care o prevede legea, adică 57 de zile,  ca şi cum acum ar fi momentul de start”a  explicat edilul şef. Tot astăzi, Robu a anunţat că s-a depus pentru finanţare un nou proiect privind infrastructura, în valoare de 37 de milioane de lei.  „Michelangelo 2 prevede lucrări ample în zona Complexului Studenţesc.


Mai exact, este vorba despre renovarea străzii Cluj, lărgirea străzilor Negoiu şi a Aleii Sportivilor la trei benzi, precum şi construcţia a două pasarele pentru circulaţia studenţilor, între Căminul 7 şi Liceul Ion Vidu şi între Cantina 1 Complex  şi Căminul 19”, a exlicat primarul.  Robu speră ca lucrările să înceapă chiar în 2013, după ieşirea din iarnă,  pentru ca atât lucrările realizate prin proiectul Michelangelo 2 cât şi Michelangelo 1 care prevedere construcţia unui pasaj subteran în valoare de 70 de milioane de lei  să fie date în folosinţă simultan.

În campania electorală pentru alegerile locale, fostul primar Gheorghe Ciuhandu a pus piatra de temelie a lucrărilor viitorului pasaj, anunțând că lucrările ar trebui să înceapă la sfârșitul lunii august.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.