Liderii USL Timiş au votat sincron la referendum

Liderii USL Timiş au votat sincron la referendum

0
DISTRIBUIȚI

Cei doi preşedinţi ai USL Timiş, liberalul Nicolae Robu şi pesedistul Titu Bojin, au votat, astăzi, la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu împreună. „Am zis să votez împreună cu domnul Robu să-l ajut să aibă un scor bun pe Timişoara”, a explicat, râzând, Titu Bojin care a venit singur, în timp ce colegul său liberal a sosit la secţie împreună cu soţia şi fiica. Liderii USL au avut de aşteptat câteva minute la coadă până să ajungă să voteze şi au introdus buletinele de vot în urnă împreună. Fiica priamrului era să-şi uite telefonul în secţia de votare, dar tată său a fost vigilent. La ieşire Robu a anunţat că a votat „pentru a acorda şansa unui nou început pentru România”, în timp ce Bojin a anunţat direct că ” eu am votat da.


Simplu. Şi eu cred că e cel mai corect”. Primarul s-a declarat bucuros că a stat la coadă şi a explicat, încă o dată, că democraţia înseamnă să mergi la vot şi să-ţi exprimi opţiunea.

UPDATE 1 “ Am votat pentru schimbare, pe de o parte, dar în acelaşi timp pentru ca România să devină o societate fără scandaluri ”, a declarat, astăzi, europarlamentarul liberal Cristian Buşoi, care a votat în preajma amiezii alături de soţia sa, la o grădiniţă din Dacia. Acesta a precizat că este mulţumit de prezenţa la vot, care se ridică la 10 % până la această oră şi că este optimist că în Timiş numărul celor care se vor prezenta la urne va fi la fel de mare ca la alegerile din 10 iunie şi pentru ca de luni să se proceducă shimbarea atât de mult dorită de români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.