Războiul declaraţiilor pe tema fraudelor de la referendum

Războiul declaraţiilor pe tema fraudelor de la referendum

4
DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul liberal Cristian Buşoi a declarat astăzi  „că  avem niște informații că s-ar putea comite ilegalități la Sânnicolau Mare, că se fac pregătiri ( la referendumul de demitere de duminică pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, n.a.). Nu am o informație foarte clară. Singura pe care o aveam este că mâine și în noaptea zilei de mâine se încearcă o acțiune de reținere a buletinelor. Suntem foarte vigilenți și nu vom tolera o astfel de încercare”. Cât despre acuzele aduse de europarlamentar, liderul PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „ nu s-a pus şi nu se pune problema să folosim aceleaşi metode ca şi ei.


E foarte uşor să împroşti cu noroi fără să ai dovezi, aşa  doar pentru propagandă electorală. Dacă au dovezi  să vină să le prezinte”.  Subprefectul judeţului Timiş, Liliana Oneţ şi preşedintele Biroului Electoral Judeţean, Cristina Cuzman, au declarat că nu au primit nicio sesizare cu privire la astfel de tentative.

4 COMENTARII

  1. iar eu am auzit ca busoi o sa mearga prin tot judetul sa voteze multiplu. o sa ia cu el in masina inca 4 umflati securisti. e adevarat? sa cred orice zvon? hai taci si inghite in sec, singura victorie a usl-ului o sa fie aministierea lui nastase luni pe la ora 16, dupa ce se scoala zambila…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.