Adjuncții de la Inspectoratul Școlar Timiș, căutați de vântul schimbării

Adjuncții de la Inspectoratul Școlar Timiș, căutați de vântul schimbării

2
DISTRIBUIȚI

Şeful PSD Timiş, Titu Bojin,  a anunţat ieri că partidul pe care îl conduce susţine în continuare cele două propuneri pentru funcţiile de inspectori aduncţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş. Este vorba despre Aura Danielescu, directorul şcolii din Maşloc și cumnata prim-vicepreşedintelui PSD Timiş, Sorin Grindeanu şi Aurelian Sima, fiul primarului PSD din comuna Victor Vlad Delamarina, votați în BPJ al PSD Timiş pentru a prelua posturile ocupate momentan de udemeristul Francisc Halasz şi a uneperista Mariea Ştefan.


În 30 iunie inspectorul şcolar general pe Timiş, Marin Popescu, era schimbat din funcţie printr-o hârtie venită de la Bucureşti din partea ministrului interimar al Educaţiei, Liviu Pop, fiind înlocuit cu Cornel Petroman, popunere venită din partea PNL Timiş. Deşi UNPR a încheiat o alianţă cu PSD şi  UDMR a votat pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, se pare că inspectorii adjuncți vor fi schimbaţi. Singurul mister pe care nici Bojin nu l-a putut lămuri este data la care va avea loc demiterea actualilor adjuncţi.

2 COMENTARII

  1. Sunteti penibili, daca acesstea sunt criterii de competenta pentru a ocupa functii la ISJ din partea cumnatei si respectv fiul unor liderii, se alege praful de institutia de invatamant.Asa intelege D-ul Bojin faptul ca cele doua functii nu sunt politice,daca este asa a ramas la nivelul unui tractorist al anilor de trista amintire.

  2. Totul este politic,lucru care nu ar trebui sa fie!
    Avem unitati de invatamant in Timis unde directorii de scolii au devastat TOT,la propriu cat si la figurat…..Odata ce le-au expirat mandatele au fost numiti interimari in locurile lor alti directori…Pana acicea totul bine.Cum se apropie inceputul de an scolar unii dintre cei care au fost schimbati,nu suporta simplul titlu de profesor si fac eforturi disperate de-asi relua SCAUNUL DE DIRECTOR INAPOI.
    In conditiile in care politicul isi baga coada acolo unde nu este treaba lor,posibilitatea de-a se intoarce la carma scolii fostul director IOAN JINARU ,din Deta,totul este posibil.D-nl.CRACIUNESCU UN APROPIAT al lui ION JINARU este foc si para ,tuna si fulgera ,stiveste in picioare tot ce-i iese in cale ,numai ca sa-si ajute prietenul.
    Oare cei care isi vor da acceptul, ca inscaunarea acestui individ ,cu cele mai proaste calificative atat ca director ,dascal ,cat si OM,au luat in considerare totae abuzurile care le-a comis in decursul celor 14 ani de director…..CELEBRUL BACALAUREAT…..SI ANUL ACESTA, CHIAR SI DE PE TUSA,A FACUT EXACT CA SI IN CEILALTI ANI.
    Ideal ar fi sa se faca o ancheta serioasa in ceece il priveste pe acest monstru,atat pe plan profesional cat si pe plan personal.S-ar putea sa nu corespunda cu cerintele uniu director de scoala si nu vor avea de suferit nimenea decat elevii.
    VOI CEI CARE DECIDETI…..DESCHIDETI BINE OCHII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.