Cine este consilierul care are în declaraţia de avere împrumuturi de 92...

Cine este consilierul care are în declaraţia de avere împrumuturi de 92 milioane de euro

14
DISTRIBUIȚI

Aleșii locali și-au depus, în marea lor majoritate, declaraţiile de avere şi de interese după ce au fost „unşi” în funcţiile publice. Una dintre cele mai spectaculoase declaraţii de avere, postată pe site-ul Consiliului Judeţean Timiş, este cea a consilierului judeţean PSD, Gabriela Crăciunescu.


Aceasta a declarat că are două terenuri şi două case în Ghiroda şi în localitatea austriacă Anstetten şi trei autoturisme. La capitolul datorii, Gabriela Crăciunescu a notat două credite – unul de 75 milioane de euro la o bancă din Austria, scadent în 2027, şi un altul de 17 milioane de euro la o bancă din România, scandent în 2015. Din administrarea a două firme şi ca membru în consiliul de administraţie al Colterm, anul trecut, a încasat 24.000 lei şi încă 12.000 euro din închirierea imobilului de 140 metri pătraţi din Austria. Pesedista nu a scris, însă, ce venituri a obţinut soţul său, comisarul şef Marcel Crăciunescu, al cărui nume este vehiculat ca posibil inspector şef, având susţinerea liderului PSD Titu Bojin, Gabriela Crăciunescu riscând să ajungă în atenţia Agenţia Naţionale de Integritate.

14 COMENTARII

  1. Cine mai sunt si papagalii astia?
    Ce e prost Bojin sa il sprijine pe Craciunescu, un fost instructor auto? Cum poate sa dispuna el fata de adevaratii politisti de cariera din politia timiseana?
    Si ce ocupatie are la baza dna Craciunescu? E deosebit de interesant de stiut!
    Bravo dl ziarist, mereu pe faza!

  2. Bine-a facut IGPR-ul c-a trimis un sef de la Bucuresti ca aici nu mai ai loc de parveniti si comisari militieni care-s cu ochii numai dupa functii.

  3. Nu pot sa cred, depaseste orice imaginatie. Nici Tenderii sau Cristestii n-au cum sa ia de la vreo banca, mai ales de afara, o asa suma. Cu ce a garantat doamna in cauza ca nu am vazut-o prin topurile bogatanilor? Minte cu nerusinare pentru a-si masca viitoarele transferuri de bani in strainatate ca restituiri de imprumut.

  4. Cata prostie tipa asta bubuie, frate! Cum poti sa fii atat de tembel sa nu ai habar de cati bani ai luat de la o banca? Da’ de unde a avut atatia bani sa-si ia doua case in Austria? Ce legatura e intre Bojin si asta?

  5. Nu e chiar o greseala si nu sunt 75000 aveti rabdare si cautati mai departe. Tipa asta ascunde multe lucruri dar e bine ca s-a tradat de la inceput. Felicitari ziaristilor care inca mai fac presa si nu scriu la dictare, mergeti pe firul avetii doamnei si o aflati cum sta treaba. SUUUUCCCEEESS!

  6. O BANALA EROARE DE REDACTARE CORECTATA INCA DE IERI PE SYTE-UL CJT.
    MILITIENII MOSULUI SI RAUTACIOASELE BABEI NU VA BUCURATI CA NU-I FRUMOS SI NICI SANATOS.

  7. Marcelina Mosului ai grija ca se vede ca esti cea in cauza adica tuta care habar nu are sa scrie!!! Ai rabdare tupeisto nu da comentarii pe site-uri ocupa-te de lucruri serioase de esti in stare

  8. de tipa asta sa nu vorbiti urit ca nu se stie. cu cit esti mai analfabeta, proasta sau c..a cu atit ajungi mai departe. vezi specia elena udrea, a ajuns ministru? a ajuns.
    miine poimine și femeia asta o sa ajunga ministru, ca in functie de demnitar a ajuns deja, de la frizerita cu scoala profesionala, la consilier judetean cu studii superioare, binenteles cu diploma de licenta neplagiata. tipic mioritic, e mai usor sa obtii o diploma univeritara decit sa completezi o declaratie de avere.
    dar dl. marcel? care se stie ca este un om cu capul pe umeri, de ce a lasat-o sa se faca de ris? mai bine o tinea acasa casnica, ca nevasta de politai, ca rau n-o ducea nici asa, decit sa rida toata lumea de ce muiere are.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.