Omul care l-a stropit cu cerneală pe Emil Constantinescu a cerut o...

Omul care l-a stropit cu cerneală pe Emil Constantinescu a cerut o nouă expertiză psihiatrică. Află de ce a încetat protestele

0
DISTRIBUIȚI

Faur Isaia, devenit celebru după ce l-a stropit cu cerneală pe preşedintele Emil Constantinescu, a cerut, astăzi, Tribunalului Timiş să fie supus unei noi expertize psihiatrice. Instanţa a judecat recursul Parchetului împotriva deciziei Judecătoriei Timişoara care a stabilit că Faur Isaia nu mai trebuie să se prezinte periodic la control medical după ce, iniţial, a fost diagnosticat cu tulburare de comportament pe fond paranoid.


„Vă rog să dispuneţi să fiu supus unei noi expertize la IML Bucureşti. Dacă sufăr de această boală, de ce nu am beneficiat din partea statului de un ajutor social, de handicap? Se menţine acelaşi diagnostic, dar nu am primit nici un tratament, doar mă cheamă să mă vadă”. Instanţa i-a respins cererea pe motiv că la dosar există o expertiză medico-legală, urmând să se pronunţe asupra recursului procurorilor. La ieşirea din sala de judecată, Faur Isaia a explicat că ” eu am făcut toate protestele alea pentru că mă bateam pentru nişte drepturi. Nu există democraţie pentru că nu contează dacă-ţi ceri drepturile. Protestul este doar o noţiune”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.