Pesedistul Bojin: Nu se pun şefi la deconcentrate pe criterii politice, dar...

Pesedistul Bojin: Nu se pun şefi la deconcentrate pe criterii politice, dar există o împărţire cu liberalii

9
DISTRIBUIȚI

Şeful PSD Timiş, Titu Bojin, a promis astăzi solemn că numirile de şefi la deconcentrate nu se vor face pe criterii politice şi nici pe vise sau pretenţii venite din partea unora care îşi doresc funcţii fără să fie apţi să le ocupe.


„Am discutat după tot ce s-a întâmplat la nivel naţional cu colegii noştri liberali cu care avem agrement. Suntem pregătiţi, însă pentru toate posturile vom aduce doar oameni care au mai lucrat în sistem”. Deşi nu a dorit să dezvăluie numele care s-au stabilit la şedinţa social-democraţilor din judeţ, Bojin a precizat că în cazul schimbării şefilor de deconcentrate ” trebuie acţionat urgent”, cu toate că ” noi nu ne grăbim să schimbăm pe nimeni din funcţie „.

9 COMENTARII

  1. Minti Bojine cu zambetul pe buze! Seful de la ARR de la Aeroport, de la RAR de la ITM si chiar Politie, astia cum au fost schimbati la o saptamana dupa ce ati intrat la guvernare cred ca nu sunt politic numiti nu? 🙂 da sunt cu vaca! Au aparut pe pasune asa deodata!

  2. Fiecare partid sau alianta care a venit la putere a schimbat acesti directori in maxim 2 saptamani. Este pentru prima oara cand marea majoritate a directorilor deconcertatelor nu au fost inca schimbati. Bineinteles ca nici o minune nu tine mult… 🙂
    Pe de alta parte, este normal sa ii schimbe, din moment ce au fost numiti inainte de toate pe criterii politice… 😛

  3. Vad ca la capitolul declaratii stati bine domnule Bojin, dar sa vedem si cum le puneti in practica, de exemplu la ITM ati vehiculat numele lui Pavel Kasai, patron de pensiune, fara nicio expertiza profesionala in domeniu.

  4. Serios!Acest TITU doreste sa fie si crezut….Chiar acuma zilele astea se dezbate profund un subiect extrem de distorsionat….Este vorba de celebrul ex.director de le scoala din DETA…..JINARU IOAN.Un alcoolic fara pereche,un exemplu NEGATIV pentru elevii care invata in aceasta scoala.Sa facut cunoscut prin mai multe actiuni de-ale lui cum ar fi…BETII INTERMINABILE ,PRETINDEREA UNOR SUME MARI DE BANI PT.OBTINEREA BACULUI,FOLOSIREA PERSONALULUI DIN SUBORDINE IN SCOPURI PROPRII,DAR NU IN ULTIMUL RAND ,HALUL DE MIZERIE IN CARE A ADUS SCOALA.
    Astia sunt oamenii pe care ii promoveaza si pe care ii doreste linga el TITU BOJIN,prieten foarte bun cu ADAMITA CRACIUNESCU.Si ca sa intelegeti mai bine JINARU este ruda cu CRACIUNESCU.
    DACA VA FI ADUS DIN NOU IN FRUNTEA SCOLII …..VOM REACTIONA!…..ATAT CADREALA DIDACTICE CAT SI PARINTII ELEVILOR!
    BOTA,UN SFAT PT.TINE….VERIFICA SI AI SA VEZI…POATE ASA NE MAI AUDE SI PE NOI CINEVA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.