Primăria nu poate recupera banii obţinuţi ilegal de firmele adăpostite de Acvariul...

Primăria nu poate recupera banii obţinuţi ilegal de firmele adăpostite de Acvariul din centrul Timişoarei

1
DISTRIBUIȚI

Recuperarea veniturilor realizate ilicit de comercianţii care îşi desfăşoară activitatea în ” Acvariul ” din centrul oraşului a rămas în coadă de peşte din cauza încurcăturilor legislative. Deşi Tribunalul Timiş a emis în luna aprilie aacestui an o sentinţă judecătorească definitivă de suspendare a activităţii, afacerea nu numai că merge brici, dar se pare că nici nu poate fi oprită.  La finele lunii iunie, în urma controalelor solicitate de primarul Nicolae Robu, Poliţia Locală a trimis o adresă către Direcţia Generală a Finanţelor Publice Timiş pentru recuperarea banilor realizaţi ilegal de la emiterea sentinţei.  În 23 iulie, şeful
Finanţelor din Timiş, Mircea Călin, declara pentru PRESSALERT.ro că ” în acest moment hârtiile se află la Juridic şi după ce vom analiza situaţia cu atenţie vom vedea cum se poate proceda în acest caz, mai ales pentru că problema este între Primăria Timişoara şi proprietarii societăţii şi nu are legătură directă cu noi”.  Ieri, primarul Nicolae Robu a explicat că DGFP Timiş a aruncat pisica în curtea primăriei, mai exact în sarcina Direcţiei Fiscale, or, cum acesta se ocupă doar de colectarea taxelor şi impozitelor locale, nimeni nu poate interveni pentru recuperarea acelor bani.


Totuşi, primarul Robu a dat asigurări că a tranşat problema şi că, exact cum a promis, în şase luni ”
Acvariul ” va dispărea din centru oraşului”, fără a confirma dacă acesta va fi mutat în Parcul Scudier, trecut recent în posesia Primăriei Timişoara, aşa după cum au susţinut consilierii locali ai PP-DD.

1 COMENTARIU

  1. Ii recupera, daca nu s-ar fi atasat asa mult de Cojocari! Ori NAIV, ori CORUPT! Din doua una! Hai sa lasam sa decida timisorenii care-i adevarul! EU l-as trece pe lista neagra , pe acest robu! Da.robu cu r mic; asa cum il cheama, asa va sfirsi: UN ROB! ROBUL LUI COJOCARI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.