Revoltă pe Facebook împotriva teraselor în parcuri. Cum a comentat primarul Robu

Revoltă pe Facebook împotriva teraselor în parcuri. Cum a comentat primarul Robu

3
DISTRIBUIȚI

Hotărârea Consiliului Local Timişoara, introdusă ca punct suplimentar pe ordinea de zi la şedinţa din 3 august, prin care s-a decis acordarea posibilităţii construcţiei de terase în marile parcuri din urbea de pe Bega, pe o porţiune reprezentând 4% din totalul fiecărei suprafeţe, a devenit subiect de sondaj pe Facebook.  La întrebarea „ sunteţi de acord cu intenţia Primăriei Municipiului Timişoara de a permite amplasarea de terase în parcurile din oraş? ” 1.087 de timişoreni au răspuns cu nu, în vreme ce numai 188 au răspuns cu da. Printre cei care nu privesc cu ochi buni modul în care a fost adoptat proiectul a fost și Cristi Brancovan, unul dintre liderii galeriei alb -violete, care a comentat „domnule Robu, de ce atâta grabă cu acest proiect? De ce nu aţi făcut o dezbatere publică, explicaţi oamenilor despre ce e vorba, mergeaţi la câteva emisiuni împreună cu cineva care se opune proiectului şi dupa aceea faceaţi propriul dumneavoastră sondaj (poate aici s-au pronunţat doar cei cu vârste între 20-35 de ani).


Dacă lumea înţelegea bine, dacă nu …. asta e. Ca o sugestie. Dacă tot se doreşte concesionarea unor spaţii pentru terase se poate aproba pe malul canalului Bega. De la podul Michelangelo şi până la Podul Traian (în Maria) să fie permisă amplasarea de terase, dar fără construcţii”.

Până şi primarul Nicolae Robu a comentat la sondaj, încercând să liniştească timişorenii cum că respectivul proiect este mai degrabă o intenţie şi că dramatizările nu au pic de sens în condiţiile în care nimic a a fost stabilit cu acurateţe. „Eu am drumul meu şi îmi asum tot ce fac, cu liniştea sufletească a celui ce ştie că este dedicat 100% facerii de bine ”, a conchis edilul şef.

3 COMENTARII

  1. D-le Robu, nu faceti aceeasi greseala, ca su Ciuhandu! Sinteti acolo datorita voturilor poporului! Nu sinteti nici d-voastra asa atotstiutor. Nu va credeti mai presus decit cei ce v-au votat. Altfel, cred ca veti pica mai repede decit fostul primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.