Ce teme de casă i-a dat viceprimarul Grindeanu secretarului Cojocari

Ce teme de casă i-a dat viceprimarul Grindeanu secretarului Cojocari

2
DISTRIBUIȚI

Secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, nu a avut o zi liniştită la plenul consiliului local, de data aceasta „nea Jean” fiind luat la ochi de viceprimarul Sorin Grindeanu, cel care a şi condus şedinţa. Primul motiv de iritare a fost provocat de sistemul de vot electronic, care a dat erori peste erori. „Domnul secretar vă rog ca, de acum încolo, să verificaţi sistemul înainte de şedinţă. Există un contract pentru întreţinere şi nu este normal ce să întâmplă”, i-a cerut Grindeanu. Pentru că secretarul a încercat, conform tradiţiei, să găsească o scuză, viceprimarul i-a mai dat o temă de casă „m-am săturat de călăreţii aştia de hârtie cu numele consilierilor, care zboară.


Nu înţeleg de ce nu sunt gata până acum plăcuţele”. Când s-a ajuns la proiectul de hotărâre legat de vânzarea terenurilor de sub clădirile cumpărate pe Legea 112, Grindeanu şi-a adus aminte că „de câteva luni, domnule secretar, ca să nu spun de un an şi ceva, din legislatura trecută, să faceţi un proiect cu o procedură simplificată pentru ca să putem vinde mai uşor şi ca primăria să-şi încaseze şi veniturile estimate din această operaţiune. Vă rog să vă ocupaţi”. Secretarul Cojocari s-a strâmbat la observaţie şi ca să se treacă peste moment a început să-i dea consultanţă gratuită în plenu consiliului local unei timişorence, care era nemulţumită.

2 COMENTARII

  1. domnu Cojocari cand o sa fie chemat la DNA pt. toate talhariile savarsite de el ciuhandu miut chis si ceilalti banditi din echipa??????????????????????????????????????????????

  2. in primul rand Cojocare ie sefu lu grindeanu si nu invers.grindeanu asta ieste si nu ieste ca-i ales odata la 4 ani pe cand domnu Cojocare ie de 2o de ani coloshia si-o sa mai steie pana la pensie. si ie si ofiter de securitate si sri acoperit cu scoala de ofiteri facuta la gradistea. asa ca bey grindene ciocu mic si nu te mai infoia in mushchii aia pi care nu-i ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.