Primarul îl acuză pe secretarul Cojocari de „excese de detaliere”. Care a...

Primarul îl acuză pe secretarul Cojocari de „excese de detaliere”. Care a fost reacţia lui „nea Jean”

3
DISTRIBUIȚI

Fără  probleme la sistemul de vot, fără bârâituri și cu plăcuțe noi cu numele consilierilor – aşa s-a desfăşurat astăzi şedinţa Consiliului Local Timişoara, dovadă că secretarul primăriei, Ioan Cojocari, își face treaba ca la carte, în ciuda a ceea ce se zvonea în campanie electorală.  La precedenta şedinţă, viceprimarul Sorin Grindeanu s-a arătat nemulţumit de felul în care funcționează sistemul de vot electronic şi de lipsa plăcuţelor cu numele consilierilor, somându-l pe secretar să remedieze problema.

Chiar dacă din punct de vedere tehnic problemele au lipsit, Cojocari tot nu a avut o zi liniştită, fiind apostrofat de primarul Robu că „aveţi excese de detaliere”, reproş venit în timp ce secretarul explica nişte articole de lege pentru un proiect de consiliul local.


Fire tare, „nea Jean” nu s-a supărat de fel şi şi-a văzut de ale lui, vorbind puţin la telefon. Desigur că la finalul plenului, după circa trei ore de muncă asiduă, viceprimarul Sorin Grindeanu l-a lăudat pe Cojocari, care a bătut din palme rânjind. Tot astăzi consilierii locali, în frunte cu primarul Nicolae Robu, au stabilit un nou record. Nu mai puțin de 49 de proiecte au fost votate fulger, după ce ședința a început cu o întârziere de o oră și 15 minute, timp în care au avut loc o prezentare a activității ACS Poli, interpelări din partea consilierilor și o prezentare a site-ului Centrului pentru Persoane Vârstnice.

3 COMENTARII

  1. Am fost la ședința CLT și ca simplun cetățean (mă rog… nu chiar simplu de tot) pot spune că sa fost o ședință model. Robu domina totul și era stăpân pe el, știa să răspundă la orice întrebare și opozanții chiar n-aveau de ales trebuiau să voteze şi ei că altfel erau penibili. Participând şi la şedinţele de pe vremea lui Ciuhandu pot face diferenţa. E enormă în favoarea lui Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.