Ţărăniştii se fac că plouă în scandalul bani pentru RATT

Ţărăniştii se fac că plouă în scandalul bani pentru RATT

3
DISTRIBUIȚI

Fostul viceprimar Adrian Orza a comentat astăzi situaţia facturilor emise de RATT, în valoare de 137 de milioane de lei noi, şi neînregistrate în contabilitea primăriei în ultimii cinci ani. Acesta, la fel ca şi primarul Gheorghe Ciuhandu refuză să şi asume responsabilitatea şi spune că  „eu nu m-am ocupat de direcţia care manageria RATT, dar pot să vă spun un lucru: că am citit din nou în presă că RATT e în subordinea Primăriei şi nu e aşa. E în subordinea Consiliului Local”.


Orza spune că alocarea banilor pentru subvenţiile RATT se făcea an de an şi că plata se făcea pe bază de facturi,  ba mai mult că toată lumea ştia că există întârzieri la plată. Acesta nu îşi explică de unde a apărut fabuloasa sumă şi nici cum a fost posibil ca atâtea facturi să nu fie înregistrate şi dă asigurări că mecanismul de control intern în cadrul Primăriei a funcţionat la cote maxime. Cât despre vinovaţi, şi pentru Orza indentitatea lor este un mister. De parte, cel mai  tranşant cu privire la tema RATT a fost Valentin Moldovan , preşedintele PNŢCD, care a explicat că nu crede că povestea e adevărată.

3 COMENTARII

  1. Daca povestea cu facturile neirnegistrate in gestiunea Primariei este adevarata (si nu vad de ce nu ar fi, ca s fiu sincer), atunci exista oameni care ar trebui sa-si piarda locul de munca – pentru ca pana si functionarii publici pot fi concediati…

  2. yoyo:”s-au”in textul tau are sens de:”ori”,si nici de cum nu este verb.Te rugam invata gramatica romana si apoi vei avea dreptul sa „te produci”unde vrei.
    Invatati limba romana ca sa va castigati dreptul la repica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.